1. speelgoed
  2. Segenn's Multilevel krabpaal kattenboom kattenbak grote krabpaal met 3 kattengaten 7 bedden 55 x 40 x 164 cm Lichtgrijs

Segenn's Multilevel krabpaal kattenboom kattenbak grote krabpaal met 3 kattengaten 7 bedden 55 x 40 x 164 cm Lichtgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Segenn's Multilevel krabpaal kattenboom kattenbak grote krabpaal met 3 kattengaten 7 bedden 55 x 40 x 164 cm Lichtgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Segenn's Multilevel krabpaal kattenboom kattenbak grote krabpaal met 3 kattengaten 7 bedden 55 x 40 x 164 cm Lichtgrijs

Aantal niveaus

5

Afmetingen

40 cm lengte, 55 cm breedte en 164 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Segenn's Multilevel krabpaal kattenboom kattenbak grote krabpaal met 3 kattengaten 7 bedden 55 x 40 x 164 cm Lichtgrijs

De Segenn's Multilevel krabpaal kattenboom kattenbak is de ideale aanvulling op het leven van jouw geliefde katten. Met zijn indrukwekkende afmetingen van 55 x 40 x 164 cm biedt deze krabpaal een overvloed aan speelmogelijkheden voor jouw harige vrienden. Het lichtgrijze design geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan elk interieur. Wat deze krabpaal echt uniek maakt, is de variatie aan opties die het biedt. Met maar liefst 3 grotten, 2 liggende holtes en 2 gewatteerde uitkijkplatforms zullen jouw katten nooit verveeld raken. Ze kunnen zich verstoppen in de knusse grotten, ontspannen in de comfortabele holtes of genieten van het uitzicht vanaf de platforms. De krabpaal biedt voldoende ruimte voor een hele familie katten om tegelijkertijd te spelen en te rusten. Naast het bieden van een speelparadijs voor jouw katten, is deze krabpaal ook functioneel. Het helpt om de nagels van jouw katten gezond en scherp te houden, terwijl het tegelijkertijd voorkomt dat ze meubels en tapijten beschadigen. De stevige constructie zorgt ervoor dat de krabpaal stabiel blijft, zelfs tijdens het meest uitbundige speelgedrag. Jouw katten zullen dol zijn op deze krabpaal en jij kunt genieten van een opgeruimd en krasvrij huis.

Veelgestelde vragen over de Segenn's Multilevel krabpaal kattenboom kattenbak grote krabpaal met 3 kattengaten 7 bedden 55 x 40 x 164 cm Lichtgrijs

De Segenn's Multilevel krabpaal kattenboom kattenbak grote krabpaal met 3 kattengaten 7 bedden 55 x 40 x 164 cm Lichtgrijs heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Segenn's Multilevel krabpaal kattenboom kattenbak grote krabpaal met 3 kattengaten 7 bedden 55 x 40 x 164 cm Lichtgrijs heeft een hoogte van 164 cm, is 55 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze Segenn's Multilevel krabpaal kattenboom kattenbak grote krabpaal met 3 kattengaten 7 bedden 55 x 40 x 164 cm Lichtgrijs is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Segenn's Multilevel krabpaal kattenboom kattenbak grote krabpaal met 3 kattengaten 7 bedden 55 x 40 x 164 cm Lichtgrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Segenn's Multilevel krabpaal kattenboom kattenbak grote krabpaal met 3 kattengaten 7 bedden 55 x 40 x 164 cm Lichtgrijs is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen