1. speelgoed
  2. Hoppa! Kattenboom groot, met 3 kattengrotten Rookgrijs Sisal

Hoppa! Kattenboom groot, met 3 kattengrotten Rookgrijs Sisal

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Hoppa! Kattenboom groot, met 3 kattengrotten Rookgrijs Sisal en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Hoppa! Kattenboom groot, met 3 kattengrotten Rookgrijs Sisal

Aantal niveaus

5

Afmetingen

40 cm lengte, 55 cm breedte en 166 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Hoppa! Kattenboom groot, met 3 kattengrotten Rookgrijs Sisal

De Hoppa! Kattenboom groot, met 3 kattengrotten Rookgrijs Sisal is de perfecte speel- en rustplek voor jouw geliefde katten. Deze boom is speciaal ontworpen om aan alle behoeften van jouw kattengezin te voldoen. Met zijn indrukwekkende diversiteit aan functies zorgt deze kattenboom ervoor dat jouw katten zich nooit meer zullen vervelen. Deze kattenboom is uitgerust met niet één, niet twee, maar drie gezellige kattengrotten. Jouw katten kunnen zich verstoppen, rusten en spelen in deze knusse schuilplaatsen. Daarnaast zijn er twee comfortabele ligstoelen waar jouw katten heerlijk op kunnen loungen. Deze kattenboom heeft ook twee gestoffeerde uitkijkplatformen, waar jouw katten kunnen genieten van een panoramisch uitzicht op hun omgeving. De Hoppa! Kattenboom is gemaakt van hoogwaardig sisal en heeft een rookgrijze kleur, waardoor het perfect past bij elk interieur. Het sisal is ideaal voor het scherpen van de nagels van jouw katten, waardoor ze hun natuurlijke instinct kunnen volgen zonder jouw meubels te beschadigen. Deze kattenboom is niet alleen een geweldige plek om te spelen en te rusten, maar ook een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven van jouw katten. Geef jouw katten de diversiteit en ruimte die ze verdienen met de Hoppa! Kattenboom groot, met 3 kattengrotten Rookgrijs Sisal.

Veelgestelde vragen over de Hoppa! Kattenboom groot, met 3 kattengrotten Rookgrijs Sisal

De Hoppa! Kattenboom groot, met 3 kattengrotten Rookgrijs Sisal heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Hoppa! Kattenboom groot, met 3 kattengrotten Rookgrijs Sisal heeft een hoogte van 166 cm, is 55 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze Hoppa! Kattenboom groot, met 3 kattengrotten Rookgrijs Sisal is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Hoppa! Kattenboom groot, met 3 kattengrotten Rookgrijs Sisal is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Hoppa! Kattenboom groot, met 3 kattengrotten Rookgrijs Sisal is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen