1. speelgoed
  2. Kerbl Dolomit Muur Krabpaal - 168 cm

Kerbl Dolomit Muur Krabpaal - 168 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Kerbl Dolomit Muur Krabpaal - 168 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Kerbl Dolomit Muur Krabpaal - 168 cm

Aantal niveaus

4

Afmetingen

75 cm lengte, 60 cm breedte en 168 cm hoogte

Kleur

Wit

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Kerbl Dolomit Muur Krabpaal - 168 cm

De Kerbl Dolomit Muur Krabpaal is een revolutionair kattenmeubel dat je gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen. Dankzij dit unieke ontwerp hoef je je nooit meer zorgen te maken over vieze grondplaten of een vloer die moeilijk schoon te maken is. Bovendien heeft deze krabpaal neutrale kleuren die perfect passen in elke huiskamer. Met een hoogte van 168 cm biedt deze krabpaal jouw kat eindeloos speel- en krabplezier. Het stevige frame zorgt ervoor dat je kat veilig en comfortabel kan klimmen, springen en krabben. De sisal palen zijn ideaal om de nagels van je kat te onderhouden en voorkomen dat ze aan je meubels gaan krabben. De Kerbl Dolomit Muur Krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De neutrale kleuren zorgen ervoor dat deze krabpaal naadloos opgaat in elke huiskamer. Bovendien is het materiaal duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Kortom, met de Kerbl Dolomit Muur Krabpaal geef je je kat de ideale plek om te spelen, krabben en ontspannen, terwijl het ook nog eens een prachtige toevoeging is aan je interieur.

Veelgestelde vragen over de Kerbl Dolomit Muur Krabpaal - 168 cm

De Kerbl Dolomit Muur Krabpaal - 168 cm heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Kerbl Dolomit Muur Krabpaal - 168 cm heeft een hoogte van 168 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 75 cm.

Deze Kerbl Dolomit Muur Krabpaal - 168 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Kerbl Dolomit Muur Krabpaal - 168 cm is leverbaar in het Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Kerbl Dolomit Muur Krabpaal - 168 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen