1. speelgoed
  2. Topmast Krabpaal Fluffy Carasco Roze 39 x 39 x 40 cm Made in EU Krabpaal voor Katten Met Kattenmand Sterk Sisal Touw

Topmast Krabpaal Fluffy Carasco Roze 39 x 39 x 40 cm Made in EU Krabpaal voor Katten Met Kattenmand Sterk Sisal Touw

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Topmast Krabpaal Fluffy Carasco Roze 39 x 39 x 40 cm Made in EU Krabpaal voor Katten Met Kattenmand Sterk Sisal Touw en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Topmast Krabpaal Fluffy Carasco Roze 39 x 39 x 40 cm Made in EU Krabpaal voor Katten Met Kattenmand Sterk Sisal Touw

Aantal niveaus

1

Afmetingen

40 cm lengte, 39 cm breedte en 40 cm hoogte

Kleur

Roze

Materiaal

Hout | Pluche | Polyester

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Topmast Krabpaal Fluffy Carasco Roze 39 x 39 x 40 cm Made in EU Krabpaal voor Katten Met Kattenmand Sterk Sisal Touw

Deze krabpaal is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Hij is gemaakt van hoogwaardig fluffy polyester en biedt uw katten de perfecte plek om te spelen, te rusten en hun nagels te scherpen. Met een afmeting van 39 x 39 x 40 cm is hij geschikt voor zowel kleine als middelgrote katten. De krabpaal is voorzien van een stevige kattenmand waar uw kat heerlijk in kan liggen. De mand is bekleed met zacht en comfortabel materiaal, zodat uw kat zich helemaal kan ontspannen. Daarnaast is de krabpaal uitgerust met sterk sisal touw, dat perfect is om de nagels van uw kat te onderhouden. Deze krabpaal is niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher in uw interieur. De zachte roze kleur en het moderne design passen perfect bij elke inrichting. Bovendien is de krabpaal gemaakt in de EU, wat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Geef uw katten de beste plek om te spelen, te rusten en hun nagels te scherpen met de Topmast Carasco Fluffy Krabpaal. Uw katten zullen dol zijn op deze comfortabele en stijlvolle krabpaal.

Veelgestelde vragen over de Topmast Krabpaal Fluffy Carasco Roze 39 x 39 x 40 cm Made in EU Krabpaal voor Katten Met Kattenmand Sterk Sisal Touw

De Topmast Krabpaal Fluffy Carasco Roze 39 x 39 x 40 cm Made in EU Krabpaal voor Katten Met Kattenmand Sterk Sisal Touw heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Topmast Krabpaal Fluffy Carasco Roze 39 x 39 x 40 cm Made in EU Krabpaal voor Katten Met Kattenmand Sterk Sisal Touw heeft een hoogte van 40 cm, is 39 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze Topmast Krabpaal Fluffy Carasco Roze 39 x 39 x 40 cm Made in EU Krabpaal voor Katten Met Kattenmand Sterk Sisal Touw is gemaakt van Hout | Pluche | Polyester. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Topmast Krabpaal Fluffy Carasco Roze 39 x 39 x 40 cm Made in EU Krabpaal voor Katten Met Kattenmand Sterk Sisal Touw is leverbaar in het Roze. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Topmast Krabpaal Fluffy Carasco Roze 39 x 39 x 40 cm Made in EU Krabpaal voor Katten Met Kattenmand Sterk Sisal Touw is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen