1. speelgoed
  2. Designed By Lotte Cactus Krabpaal - 35x35x60 cm

Designed By Lotte Cactus Krabpaal - 35x35x60 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed By Lotte Cactus Krabpaal - 35x35x60 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed By Lotte Cactus Krabpaal - 35x35x60 cm

Aantal niveaus

0

Afmetingen

35 cm lengte, 35 cm breedte en 60 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Designed By Lotte Cactus Krabpaal - 35x35x60 cm

Gun je kat het ultieme krabplezier met de Designed By Lotte Cactus Krabpaal. Deze unieke krabpaal is gemaakt van stevig manilla touw en zal een prachtige toevoeging zijn aan elk interieur. Door te krabben aan de krabpaal kan jouw kat zijn natuurlijke krabbehoefte bevredigen, waardoor je meubels en tapijten gespaard blijven. Deze krabpaal biedt jouw kat maar liefst drie verschillende paaltjes om op los te gaan, waardoor hij eindeloos speelplezier zal beleven. Het is bewezen dat krabben aan een krabpaal goed is voor de gezondheid van jouw kat en stress kan verminderen. Dus waarom zou je niet kiezen voor deze stijlvolle en functionele krabpaal? De Designed By Lotte Cactus Krabpaal is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij jouw interieur. Met een afmeting van 35x35x60 cm is deze krabpaal compact genoeg om in elke ruimte te passen, terwijl hij toch genoeg ruimte biedt voor jouw kat om lekker te kunnen krabben. Geef jouw kat het ultieme cadeau met deze geweldige krabpaal!

Veelgestelde vragen over de Designed By Lotte Cactus Krabpaal - 35x35x60 cm

De Designed By Lotte Cactus Krabpaal - 35x35x60 cm heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed By Lotte Cactus Krabpaal - 35x35x60 cm heeft een hoogte van 60 cm, is 35 cm breed en heeft een lengte van 35 cm.

Deze Designed By Lotte Cactus Krabpaal - 35x35x60 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed By Lotte Cactus Krabpaal - 35x35x60 cm is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed By Lotte Cactus Krabpaal - 35x35x60 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen