1. speelgoed
  2. Petrebels Lookout 198 Krabpaal Creme Design zeer stabiel

Petrebels Lookout 198 Krabpaal Creme Design zeer stabiel

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Lookout 198 Krabpaal Creme Design zeer stabiel en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Lookout 198 Krabpaal Creme Design zeer stabiel

Aantal niveaus

6

Afmetingen

100 cm lengte, 60 cm breedte en 198 cm hoogte

Kleur

Wit

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Petrebels Lookout 198 Krabpaal Creme Design zeer stabiel

De Petrebels Lookout 198 Krabpaal is niet zomaar een krabpaal, het is een waar avontuur voor je kat. Met dit kattenmeubel kan je kat zijn hart ophalen aan verschillende activiteiten. De extra dikke krabstammen van maar liefst 15 centimeter dik bieden de perfecte plek om uitgebreid te krabben. Daarnaast kan je kat tijgeren over de houten brug en genieten van een heerlijke dutje in de mega lounge of één van de twee luxe hangmatten. Deze krabpaal is ontworpen met stabiliteit in gedachten, zodat je kat zonder zorgen kan spelen en ontspannen. De XL-loungemand bovenin is speciaal ontworpen voor katten die graag hoog zitten of liggen. Het is de ideale plek om heerlijk te snurken, maar ook om een oogje in het zeil te houden op de visite. De krabpaal heeft een stijlvol design met een crème kleur, waardoor het een aanwinst is voor ieder interieur. Met de Petrebels Lookout 198 Krabpaal geef je jouw kat niet alleen een plek om te krabben, maar ook een plek vol avontuur en comfort. Deze krabpaal is niet alleen zeer stabiel, maar biedt ook talloze mogelijkheden om te spelen, te ontspannen en te genieten. Jouw kat zal zich geen moment vervelen met dit unieke kattenmeubel.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Lookout 198 Krabpaal Creme Design zeer stabiel

De Petrebels Lookout 198 Krabpaal Creme Design zeer stabiel heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Lookout 198 Krabpaal Creme Design zeer stabiel heeft een hoogte van 198 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 100 cm.

Deze Petrebels Lookout 198 Krabpaal Creme Design zeer stabiel is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Lookout 198 Krabpaal Creme Design zeer stabiel is leverbaar in het Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Lookout 198 Krabpaal Creme Design zeer stabiel is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen