1. speelgoed
  2. Pfotenolymp® Krasplank met bamboe frame/krabmat voor katten krabkarton/kattenkrabplank met golfkarton kattenkruid

Pfotenolymp® Krasplank met bamboe frame/krabmat voor katten krabkarton/kattenkrabplank met golfkarton kattenkruid

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Pfotenolymp® Krasplank met bamboe frame/krabmat voor katten krabkarton/kattenkrabplank met golfkarton kattenkruid en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Pfotenolymp® Krasplank met bamboe frame/krabmat voor katten krabkarton/kattenkrabplank met golfkarton kattenkruid

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en hoogte

Kleur

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Pfotenolymp® Krasplank met bamboe frame/krabmat voor katten krabkarton/kattenkrabplank met golfkarton kattenkruid

De Pfotenolymp® Krasplank met bamboe frame is een geweldige toevoeging aan het speelgoedarsenaal van uw kat. Deze krabmat biedt uw kat de ideale activiteit om naar hartenlust te krabben en plezier te maken. Met het meegeleverde kattenkruid zal uw kat snel wennen aan zijn nieuwe kattenspeeltje en er urenlang van genieten. Het bamboe frame van de krabmat zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en stevigheid. Dankzij de 6 rubberen voetjes blijft de krabmat betrouwbaar op de vloer staan, zelfs tijdens de meest enthousiaste krabsessies van uw kat. Dit zorgt voor een veilige en stabiele speelervaring waar uw kat dol op zal zijn. Naast het krabben, dient de krabmat ook als een comfortabele rustplaats voor uw kat. Het golfkarton biedt een zachte ondergrond waar uw kat lekker op kan liggen en ontspannen. De Pfotenolymp® Krasplank met bamboe frame is een must-have voor elke kattenliefhebber die zijn kat wil verwennen met een kwalitatief hoogwaardig en veelzijdig speeltje.

Veelgestelde vragen over de Pfotenolymp® Krasplank met bamboe frame/krabmat voor katten krabkarton/kattenkrabplank met golfkarton kattenkruid

De Pfotenolymp® Krasplank met bamboe frame/krabmat voor katten krabkarton/kattenkrabplank met golfkarton kattenkruid heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Pfotenolymp® Krasplank met bamboe frame/krabmat voor katten krabkarton/kattenkrabplank met golfkarton kattenkruid heeft een hoogte van , is breed en heeft een lengte van .

Deze Pfotenolymp® Krasplank met bamboe frame/krabmat voor katten krabkarton/kattenkrabplank met golfkarton kattenkruid is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Pfotenolymp® Krasplank met bamboe frame/krabmat voor katten krabkarton/kattenkrabplank met golfkarton kattenkruid is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Pfotenolymp® Krasplank met bamboe frame/krabmat voor katten krabkarton/kattenkrabplank met golfkarton kattenkruid is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen