1. speelgoed
  2. Beeztees Serpa Krabpaal - 40x40x90 cm

Beeztees Serpa Krabpaal - 40x40x90 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Beeztees Serpa Krabpaal - 40x40x90 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Beeztees Serpa Krabpaal - 40x40x90 cm

Aantal niveaus

0

Afmetingen

40 cm lengte, 40 cm breedte en 90 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Papier

Geschikt voor kittens

Nee

Omschrijving van de Beeztees Serpa Krabpaal - 40x40x90 cm

De Beeztees Serpa krabpaal is een fantastische toevoeging aan het speelplezier van jouw kat. Met een indrukwekkende hoogte van 90 cm, biedt deze krabpaal de perfecte gelegenheid voor katten om zich volledig uit te rekken tijdens het krabben. Maar dat is niet alles! Deze krabpaal is ook voorzien van een speelballetje aan een elastiek, wat het speelplezier naar een hoger niveau tilt. De krabpaal is omwikkeld met duurzaam papier touw, zodat jouw kat naar hartenlust kan krabben zonder de meubels in huis te beschadigen. Het speelballetje aan het elastiek zal zeker de aandacht van jouw kat trekken en zorgen voor urenlang vermaak. De Beeztees Serpa krabpaal is verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren die passen bij elk interieur. Met een afmeting van 40x40x90 cm neemt deze krabpaal niet veel ruimte in beslag, maar biedt toch voldoende speelmogelijkheden voor jouw geliefde huisdier. Kortom, een geweldige krabpaal voor katten die van krabben en spelen houden. Geef jouw kat het plezier dat ze verdient met de Beeztees Serpa krabpaal!

Veelgestelde vragen over de Beeztees Serpa Krabpaal - 40x40x90 cm

De Beeztees Serpa Krabpaal - 40x40x90 cm heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Beeztees Serpa Krabpaal - 40x40x90 cm heeft een hoogte van 90 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze Beeztees Serpa Krabpaal - 40x40x90 cm is gemaakt van Papier. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Beeztees Serpa Krabpaal - 40x40x90 cm is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Beeztees Serpa Krabpaal - 40x40x90 cm is geschikt voor kittens: Nee. 

Bekijk nog meer krabmeubelen