1. speelgoed
  2. Katten Krabpaal Buffy Beige

Katten Krabpaal Buffy Beige

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Katten Krabpaal Buffy Beige en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Katten Krabpaal Buffy Beige

Aantal niveaus

Afmetingen

0 cm lengte, 0 cm breedte en 118 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Katten Krabpaal Buffy Beige

De Katten Krabpaal Buffy Beige is een must-have accessoire voor elke kattenbezitter. Met zijn uitgebreide functies biedt deze krabpaal katten eindeloze speelmogelijkheden, de kans om rond te springen, te rusten en hun klauwen te scherpen. De stammen zijn omwikkeld met duurzaam sisal, waardoor ze perfect zijn voor het verzorgen van de klauwen. Hierdoor zal je kat zich helemaal op zijn gemak voelen en gek zijn op deze krabpaal. Het compacte ontwerp van deze krabpaal maakt hem ideaal voor elk huis of appartement. Met een hoogte van 118 cm neemt hij weinig ruimte in beslag, maar biedt hij toch alle nodige functionaliteit voor je geliefde huisdier. De neutrale beige kleur past moeiteloos bij elk interieur, waardoor deze krabpaal een waardevolle investering is voor elke kattenliefhebber. Naast het bieden van speelplezier en klauwverzorging, is deze krabpaal ook een geweldige manier om je kat actief en gezond te houden. Het stimuleert natuurlijk gedrag, helpt bij het voorkomen van verveling en kan zelfs helpen bij het voorkomen van ongewenst krabben aan meubels. Kortom, de Katten Krabpaal Buffy Beige is het ultieme accessoire voor de gelukkige kat en zijn of haar liefhebbende eigenaar.

Veelgestelde vragen over de Katten Krabpaal Buffy Beige

De Katten Krabpaal Buffy Beige heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Katten Krabpaal Buffy Beige heeft een hoogte van 118 cm, is 0 cm breed en heeft een lengte van 0 cm.

Deze Katten Krabpaal Buffy Beige is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Katten Krabpaal Buffy Beige is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Katten Krabpaal Buffy Beige is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen