1. speelgoed
  2. Krabpaal voor grote katten Royalty de Luxe Crème Beige van RHRQuality

Krabpaal voor grote katten Royalty de Luxe Crème Beige van RHRQuality

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal voor grote katten Royalty de Luxe Crème Beige van RHRQuality en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal voor grote katten Royalty de Luxe Crème Beige van RHRQuality

Aantal niveaus

4

Afmetingen

155 cm lengte, 60 cm breedte en 155 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Hout | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal voor grote katten Royalty de Luxe Crème Beige van RHRQuality

De Krabpaal voor grote katten Royalty De Luxe Crème Beige van RHRQuality is de ultieme speel- en rustplek voor jouw grote en stoere kat. Met zijn stevige constructie en extra dikke sisalpalen van maar liefst 20 cm in diameter, biedt deze krabpaal een duurzame en betrouwbare krabplek waar jouw kat zijn klauwen in kan zetten. Naast de sterke krabpalen heeft deze krabpaal ook een ruime ligbak waar jouw kat heerlijk kan relaxen en genieten van zijn welverdiende dutjes. De ligbak is bekleed met zacht en comfortabel pluche, wat ervoor zorgt dat jouw kat zich helemaal kan ontspannen. De crème beige kleur van de krabpaal past perfect bij ieder interieur en geeft een stijlvolle uitstraling aan de ruimte waarin hij staat. Deze krabpaal is speciaal ontworpen voor grote en zwaardere katten en biedt hen de nodige stabiliteit en ruimte om te spelen, te krabben en te rusten. Het is een investering in het welzijn van jouw kat, omdat het voorkomt dat hij zijn nagels aan meubels of tapijten krabt. Daarnaast zorgt het spelen en krabben aan de sisalpalen voor de nodige lichaamsbeweging en versterking van de spieren. Geef jouw grote kat de luxe die hij verdient met de Krabpaal voor grote katten Royalty De Luxe Crème Beige van RHRQuality.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal voor grote katten Royalty de Luxe Crème Beige van RHRQuality

De Krabpaal voor grote katten Royalty de Luxe Crème Beige van RHRQuality heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal voor grote katten Royalty de Luxe Crème Beige van RHRQuality heeft een hoogte van 155 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 155 cm.

Deze Krabpaal voor grote katten Royalty de Luxe Crème Beige van RHRQuality is gemaakt van Hout | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal voor grote katten Royalty de Luxe Crème Beige van RHRQuality is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal voor grote katten Royalty de Luxe Crème Beige van RHRQuality is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen