1. speelgoed
  2. Trixie krabplank sisal assorti (70X17 CM)

Trixie krabplank sisal assorti (70X17 CM)

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie krabplank sisal assorti (70X17 CM) en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie krabplank sisal assorti (70X17 CM)

Aantal niveaus

Afmetingen

0 cm lengte, 0 cm breedte en 0 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Trixie krabplank sisal assorti (70X17 CM)

Met de Trixie krabplank Sisal Assorti van 70 x 17 cm hoef je je geen zorgen meer te maken over je geliefde behang dat wordt vernield door de scherpe nagels van je kat. Deze handige en compacte krabplank is de perfecte oplossing om je behang te sparen. De krabplank kan eenvoudig worden opgehangen aan de muur of gewoon op de grond worden geplaatst, waardoor je kat op een comfortabele manier kan genieten van zijn krabbehoefte. Dankzij het duurzame sisal materiaal kan je kat zijn nagels scherpen zonder je kostbare meubels te beschadigen. Met een afmeting van 70 x 17 cm biedt de krabplank voldoende ruimte voor je kat om uitgebreid te krabben en te spelen. Bovendien is de krabplank verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij jouw interieur. Bescherm je behang en geef je kat een plek om zijn natuurlijke krabinstincten uit te oefenen met de Trixie krabplank Sisal Assorti van 70 x 17 cm. Een must-have accessoire voor elke kattenliefhebber!

Veelgestelde vragen over de Trixie krabplank sisal assorti (70X17 CM)

De Trixie krabplank sisal assorti (70X17 CM) heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie krabplank sisal assorti (70X17 CM) heeft een hoogte van 0 cm, is 0 cm breed en heeft een lengte van 0 cm.

Deze Trixie krabplank sisal assorti (70X17 CM) is gemaakt van Kunststof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie krabplank sisal assorti (70X17 CM) is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie krabplank sisal assorti (70X17 CM) is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen