1. speelgoed
  2. RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 175 x 16cm Klim en klauterzak beige wand muur krabpaal katten

RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 175 x 16cm Klim en klauterzak beige wand muur krabpaal katten

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 175 x 16cm Klim en klauterzak beige wand muur krabpaal katten en ontdek alle specificaties. 

Specificaties RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 175 x 16cm Klim en klauterzak beige wand muur krabpaal katten

Aantal niveaus

1

Afmetingen

175 cm lengte, 16 cm breedte en 175 cm hoogte

Kleur

Creme, Beige

Materiaal

Hout | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 175 x 16cm Klim en klauterzak beige wand muur krabpaal katten

Het RHRQuality Wandmeubel en Klimmuur voor grote katten is de ultieme speel- en rustplek voor jouw geliefde viervoeter. Met een indrukwekkende afmeting van 175 x 16cm biedt dit wandmeubel voldoende ruimte voor klimmen, klauteren en rusten. Daarnaast is dit unieke product uitgerust met een Klim en Klauterzak in crème, waardoor jouw kat zich helemaal kan uitleven. Wat dit wandmeubel echt bijzonder maakt, is de ongekende sterkte en duurzaamheid. Het is speciaal ontworpen en getest om een draagkracht van maar liefst 20KG aan te kunnen. Hierdoor is het perfect geschikt voor grote en zware katten, zoals de imposante Maine Coon of de elegante Ragdoll. Je kunt erop vertrouwen dat jouw kat veilig en comfortabel kan genieten van dit wandmeubel. Daarnaast is het RHRQuality Wandmeubel en Klimmuur voor grote katten ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. De beige kleur en het strakke design zorgen ervoor dat dit wandmeubel naadloos opgaat in elke woonruimte. Het is gemakkelijk te monteren aan de muur, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook nog eens ruimtebesparend. Gun jouw grote kat de ultieme speel- en rustplek met het RHRQuality Wandmeubel en Klimmuur. Met de toevoeging van de Klim en Klauterzak in crème kan jouw kat.

Veelgestelde vragen over de RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 175 x 16cm Klim en klauterzak beige wand muur krabpaal katten

De RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 175 x 16cm Klim en klauterzak beige wand muur krabpaal katten heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 175 x 16cm Klim en klauterzak beige wand muur krabpaal katten heeft een hoogte van 175 cm, is 16 cm breed en heeft een lengte van 175 cm.

Deze RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 175 x 16cm Klim en klauterzak beige wand muur krabpaal katten is gemaakt van Hout | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 175 x 16cm Klim en klauterzak beige wand muur krabpaal katten is leverbaar in het Creme, Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 175 x 16cm Klim en klauterzak beige wand muur krabpaal katten is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen