1. speelgoed
  2. TecTake Dominik Krabpaal - 144 cm

TecTake Dominik Krabpaal - 144 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze TecTake Dominik Krabpaal - 144 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties TecTake Dominik Krabpaal - 144 cm

Aantal niveaus

4

Afmetingen

144 cm lengte, 50 cm breedte en 144 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de TecTake Dominik Krabpaal - 144 cm

De TecTake Dominik Krabpaal - 144 cm is de ultieme krabpaal voor jouw geliefde kat. Deze krabpaal biedt niet alleen een perfecte plek voor jouw kat om zijn nagels te scherpen, maar ook een comfortabele slaapplek en knuffelplek. Met een hoogte van 144 cm heeft jouw kat genoeg ruimte om te klimmen, spelen en relaxen. Deze krabpaal is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer stevig en stabiel. De krabpalen zijn bedekt met duurzaam sisaltouw, waardoor jouw kat naar hartelust kan krabben zonder je meubels te beschadigen. De paal is voorzien van verschillende plateaus en een gezellige slaaphuisje waar jouw kat heerlijk kan uitrusten na een lange dag vol avonturen. Daarnaast is de TecTake Dominik Krabpaal ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. De neutrale kleuren passen in elk interieur en de krabpaal is gemakkelijk in elkaar te zetten. Jouw kat zal dol zijn op deze krabpaal en jij kunt genieten van een onbeschadigd interieur. Geef jouw kat het comfort en de speelplezier die hij verdient met de TecTake Dominik Krabpaal - 144 cm.

Veelgestelde vragen over de TecTake Dominik Krabpaal - 144 cm

De TecTake Dominik Krabpaal - 144 cm heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze TecTake Dominik Krabpaal - 144 cm heeft een hoogte van 144 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 144 cm.

Deze TecTake Dominik Krabpaal - 144 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De TecTake Dominik Krabpaal - 144 cm is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze TecTake Dominik Krabpaal - 144 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen