1. speelgoed
  2. Keddoc Krabton Tower Paris Lichtgrijs

Keddoc Krabton Tower Paris Lichtgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Keddoc Krabton Tower Paris Lichtgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Keddoc Krabton Tower Paris Lichtgrijs

Aantal niveaus

Afmetingen

37 cm lengte, 37 cm breedte en 70 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Keddoc Krabton Tower Paris Lichtgrijs

De Keddoc Krabton Tower Paris Lichtgrijs is de perfecte speel- en rustplek voor jouw kat. Deze krabton biedt veel mogelijkheden voor zowel spelen als ontspannen. Met zijn drie gaten geeft de krabton jouw kat de ideale gelegenheid om zich terug te trekken en te genieten van wat privacy. Maar dat is niet alles, want jouw kat kan ook spelen met de schattige speelmuisjes die zich in de openingen bevinden. Zo zal jouw kat zich geen moment vervelen met deze krabton. En als jouw kat helemaal uitgespeeld is, kan hij of zij heerlijk uitrusten op de zachte mand bovenop de krabton. Het mandje heeft een opstaande rand, waardoor jouw kat zich veilig en geborgen voelt tijdens het slapen. De lichtgrijze kleur van de krabton zorgt ervoor dat deze perfect in elk interieur past. Daarnaast is de krabton gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij stevig en duurzaam is. Jouw kat zal dol zijn op deze krabpaal en jij kunt genieten van een tevreden en gelukkige kat.

Veelgestelde vragen over de Keddoc Krabton Tower Paris Lichtgrijs

De Keddoc Krabton Tower Paris Lichtgrijs heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Keddoc Krabton Tower Paris Lichtgrijs heeft een hoogte van 70 cm, is 37 cm breed en heeft een lengte van 37 cm.

Deze Keddoc Krabton Tower Paris Lichtgrijs is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Keddoc Krabton Tower Paris Lichtgrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Keddoc Krabton Tower Paris Lichtgrijs is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen