1. speelgoed
  2. 4animalz® Cube Beech 3-delige set Kartonnen Krabpaal 45cm

4animalz® Cube Beech 3-delige set Kartonnen Krabpaal 45cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze 4animalz® Cube Beech 3-delige set Kartonnen Krabpaal 45cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties 4animalz® Cube Beech 3-delige set Kartonnen Krabpaal 45cm

Aantal niveaus

Afmetingen

24 cm lengte, 45 cm breedte en 45 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de 4animalz® Cube Beech 3-delige set Kartonnen Krabpaal 45cm

Maak kennis met de 4animalz® Cube Beech 3-delige set Kartonnen Krabpaal 45cm. Deze unieke krabpaal is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan elk interieur. Eindelijk kunt u genieten van een mooie krabpaal die zowel uw kat als uzelf zal bekoren. Deze krabpaal is gemaakt van hoogwaardig karton, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft op katten. De 3 kubussen bieden uw kat eindeloos speelplezier en zorgen ervoor dat ze van de ene naar de andere kunnen springen. Het is een ware speeltuin voor uw geliefde huisdier. Naast het bieden van entertainment, dient deze krabpaal ook als een perfecte plek voor uw kat om haar klauwen te scherpen. Het karton is ideaal voor katten omdat het een natuurlijke houding en beweging bevordert tijdens het krabben. Bovendien zorgt de stevige constructie ervoor dat de krabpaal stabiel blijft, zelfs tijdens de wildste speelsessies. Laat uw kat genieten van urenlang speelplezier en geef uw interieur een trendy uitstraling met de 4animalz® Cube Beech 3-delige set Kartonnen Krabpaal 45cm. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en comfort voor zowel u als uw trouwe viervoeter.

Veelgestelde vragen over de 4animalz® Cube Beech 3-delige set Kartonnen Krabpaal 45cm

De 4animalz® Cube Beech 3-delige set Kartonnen Krabpaal 45cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze 4animalz® Cube Beech 3-delige set Kartonnen Krabpaal 45cm heeft een hoogte van 45 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 24 cm.

Deze 4animalz® Cube Beech 3-delige set Kartonnen Krabpaal 45cm is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De 4animalz® Cube Beech 3-delige set Kartonnen Krabpaal 45cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze 4animalz® Cube Beech 3-delige set Kartonnen Krabpaal 45cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen