1. speelgoed
  2. 3-in-1 krabhuis kattenmand, Krabpaal en Kattenspeeltje in één

3-in-1 krabhuis kattenmand, Krabpaal en Kattenspeeltje in één

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze 3-in-1 krabhuis kattenmand, Krabpaal en Kattenspeeltje in één en ontdek alle specificaties. 

Specificaties 3-in-1 krabhuis kattenmand, Krabpaal en Kattenspeeltje in één

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 40 cm hoogte

Kleur

Wit

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de 3-in-1 krabhuis kattenmand, Krabpaal en Kattenspeeltje in één

Deze multifunctionele kattenmand is de ultieme droom voor elke kat. Met zijn unieke 3-in-1 ontwerp, biedt deze kattenmand niet alleen een comfortabele slaapplek, maar ook een krabpaal en een kattenspeeltje, allemaal op één plek! Het zachte en warme interieur van de mand zorgt ervoor dat je kat zich gegarandeerd thuis voelt. Het biedt een veilige en knusse omgeving waar je kat heerlijk kan slapen en ontspannen. Daarnaast is de mand voorzien van een stevige krabpaal, bedekt met duurzaam sisaltouw. Hierdoor kan je kat zijn natuurlijke krabgedrag uitoefenen en voorkom je dat je meubels beschadigd raken. Maar dat is nog niet alles! Deze 3-in-1 kattenmand bevat ook een kattenspeeltje aan een elastisch koord, waardoor je kat zich kan vermaken zonder de mand te hoeven verlaten. Het speeltje stimuleert het jachtinstinct van je kat en zorgt voor urenlang speelplezier. Met de 3-in-1 kattenmand van Petlux geef je je kat niet alleen een comfortabele slaapplek, maar ook een plek waar hij zich kan uitleven en vermaken. Het is de perfecte aanvulling op elk kattenhuishouden en zal zeker de favoriete plek van je kat worden. Bestel nu en geef je kat het beste cadeau dat hij zich maar kan wensen!

Veelgestelde vragen over de 3-in-1 krabhuis kattenmand, Krabpaal en Kattenspeeltje in één

De 3-in-1 krabhuis kattenmand, Krabpaal en Kattenspeeltje in één heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze 3-in-1 krabhuis kattenmand, Krabpaal en Kattenspeeltje in één heeft een hoogte van 40 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze 3-in-1 krabhuis kattenmand, Krabpaal en Kattenspeeltje in één is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De 3-in-1 krabhuis kattenmand, Krabpaal en Kattenspeeltje in één is leverbaar in het Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze 3-in-1 krabhuis kattenmand, Krabpaal en Kattenspeeltje in één is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen