1. speelgoed
  2. Krabpaal Katten Krabplank voor katten Krabmat Karton Duurzaam

Krabpaal Katten Krabplank voor katten Krabmat Karton Duurzaam

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal Katten Krabplank voor katten Krabmat Karton Duurzaam en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal Katten Krabplank voor katten Krabmat Karton Duurzaam

Aantal niveaus

Afmetingen

43 cm lengte, 5.50 cm breedte en 23.50 cm hoogte

Kleur

Geel

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Krabpaal Katten Krabplank voor katten Krabmat Karton Duurzaam

De Krabpaal Katten Krabplank voor katten Krabmat Karton Duurzaam is een innovatieve oplossing om jouw geliefde kat te voorzien van een optimale krabervaring. Deze horizontale krabplank is vervaardigd van stevig karton en biedt een duurzaam alternatief voor traditionele krabpalen. Deze krabplank is niet alleen een geweldige manier voor jouw kat om zijn nagels te slijpen, maar ook een bron van ontspanning en rust. Het helpt jouw kat om zijn natuurlijke krabinstincten te vervullen, terwijl het voorkomt dat hij zijn nagels in meubels of tapijten zet. Om het krabplezier van jouw kat te stimuleren, wordt er een zakje kattenkruid 'catnip' meegeleverd. Dit natuurlijke kruid zal onweerstaanbaar zijn voor jouw kat en zal hem motiveren om de krabplank te gebruiken. Investeer in de gezondheid en het welzijn van jouw kat met de Krabpaal Katten Krabplank voor katten Krabmat Karton Duurzaam. Het is een duurzame en stijlvolle toevoeging aan jouw interieur, terwijl het jouw kat voorziet van een plek om te krabben, te spelen en te ontspannen.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal Katten Krabplank voor katten Krabmat Karton Duurzaam

De Krabpaal Katten Krabplank voor katten Krabmat Karton Duurzaam heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal Katten Krabplank voor katten Krabmat Karton Duurzaam heeft een hoogte van 23.50 cm, is 5.50 cm breed en heeft een lengte van 43 cm.

Deze Krabpaal Katten Krabplank voor katten Krabmat Karton Duurzaam is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal Katten Krabplank voor katten Krabmat Karton Duurzaam is leverbaar in het Geel. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal Katten Krabplank voor katten Krabmat Karton Duurzaam is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen