1. speelgoed
  2. Adori Krabplank Wave Karton

Adori Krabplank Wave Karton

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabplank Wave Karton en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabplank Wave Karton

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, 50 cm breedte en 5413 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Adori Krabplank Wave Karton

Je hebt vast wel eens gehoord van krabpalen met sisaltouw, maar wist je dat er ook kartonnen krabpalen zijn die jouw kat kan gebruiken om zijn nagels te verzorgen? Sommige katten krabben zelfs liever horizontaal dan verticaal. De Adori Krabplank Wave Karton is zo'n krabplank die speciaal hiervoor ontworpen is. Deze unieke krabplank is gemaakt van stevig karton en heeft een golvende vorm. Jouw kat kan zich volledig uitleven op deze plank en zijn nagels scherpen zonder jouw meubels te beschadigen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de plank ook nog een leuk motief met rennende muisjes aan de zijkanten. Jouw kat zal zich helemaal in zijn element voelen tijdens het krabben en spelen met deze kartonnen krabplank. De Adori Krabplank Wave Karton is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een leuke toevoeging aan jouw interieur. Plaats hem in de woonkamer of slaapkamer en jouw kat zal altijd een plek hebben om zijn natuurlijke krabgedrag uit te voeren. Bied jouw kat het beste van beide werelden met deze innovatieve krabplank van karton.

Veelgestelde vragen over de Adori Krabplank Wave Karton

De Adori Krabplank Wave Karton heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabplank Wave Karton heeft een hoogte van 5413 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van .

Deze Adori Krabplank Wave Karton is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabplank Wave Karton is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabplank Wave Karton is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen