1. speelgoed
  2. Krabpaal Krabpaal voor katten Kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 55 x 45 x 143 cm Beige

Krabpaal Krabpaal voor katten Kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 55 x 45 x 143 cm Beige

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal Krabpaal voor katten Kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 55 x 45 x 143 cm Beige en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal Krabpaal voor katten Kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 55 x 45 x 143 cm Beige

Aantal niveaus

Afmetingen

143 cm lengte, 55 cm breedte en 45 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

PVC

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Krabpaal Krabpaal voor katten Kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 55 x 45 x 143 cm Beige

Deze krabpaal is speciaal ontworpen om jouw kat te voorzien van een plek om te krabben, te rusten en te spelen. Met een hoogte van 143 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor jouw kat om zijn natuurlijke krabgedrag uit te oefenen. Het beige design past perfect bij elk interieur en zal een stijlvolle toevoeging zijn aan jouw woning. De krabpaal is voorzien van een hangmat en meerdere mandjes, zodat jouw kat comfortabel kan relaxen en een dutje kan doen. De stevige constructie zorgt ervoor dat de krabpaal stabiel blijft, zelfs tijdens het meest enthousiaste krabgedrag van jouw kat. Ook is er een sisal touw bevestigd, wat een uitstekende krabmogelijkheid biedt voor de nagels van jouw kat. Niet alleen biedt deze krabpaal een oplossing voor het krabben aan meubels, maar het zorgt er ook voor dat jouw kat zijn energie kwijt kan. Met verschillende platforms en speeltjes kan jouw kat zich vermaken en actief blijven. Geef jouw kat de perfecte plek om te krabben, te spelen en te rusten met deze veelzijdige krabpaal.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal Krabpaal voor katten Kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 55 x 45 x 143 cm Beige

De Krabpaal Krabpaal voor katten Kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 55 x 45 x 143 cm Beige heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal Krabpaal voor katten Kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 55 x 45 x 143 cm Beige heeft een hoogte van 45 cm, is 55 cm breed en heeft een lengte van 143 cm.

Deze Krabpaal Krabpaal voor katten Kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 55 x 45 x 143 cm Beige is gemaakt van PVC. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal Krabpaal voor katten Kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 55 x 45 x 143 cm Beige is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal Krabpaal voor katten Kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 55 x 45 x 143 cm Beige is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen