1. speelgoed
  2. Petrebels Cleopatra 134 krabpaal - 134cm design stabiel

Petrebels Cleopatra 134 krabpaal - 134cm design stabiel

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Cleopatra 134 krabpaal - 134cm design stabiel en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Cleopatra 134 krabpaal - 134cm design stabiel

Aantal niveaus

6

Afmetingen

55 cm lengte, 45 cm breedte en 134 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Metaal | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Petrebels Cleopatra 134 krabpaal - 134cm design stabiel

De Petrebels Cleopatra 134 krabpaal is het toppunt van luxe en comfort voor jouw geliefde viervoeter. Deze prachtige krabpaal is ontworpen met oog voor detail en biedt alles wat jouw kat nodig heeft om zich te vermaken en te ontspannen. Met een hoogte van 134 cm is deze krabpaal niet alleen een geweldige speelplek, maar ook een indrukwekkend designelement in jouw interieur. Deze krabpaal is voorzien van een extra brede loungemand bovenaan, waar jouw kat heerlijk kan relaxen en tegelijkertijd alles en iedereen goed in de gaten kan houden. De mand biedt een veilige plek waar jouw kat zich comfortabel kan voelen. De krabpaal beschikt ook over extra dikke krabstammen, die perfect zijn voor een grondige manicure. Jouw kat kan zijn klauwen scherpen en tegelijkertijd zijn spieren trainen. Na een intense krabbeurt kan jouw kat zich heerlijk terugtrekken in de luxe hangmand of het gezellige slaaphuisje, waar hij een welverdiend dutje kan doen. Met de Petrebels Cleopatra 134 krabpaal geef je jouw kat niet alleen een fantastische speelplek, maar ook een stijlvol meubelstuk dat naadloos past bij jouw interieur. Deze krabpaal is niet alleen stabiel en duurzaam, maar ook een echte blikvanger. Gun jouw prins of prinses het allerbeste met deze prachtige krabpaal en zie hoe hij geniet van uren speelplezier en ontspanning.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Cleopatra 134 krabpaal - 134cm design stabiel

De Petrebels Cleopatra 134 krabpaal - 134cm design stabiel heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Cleopatra 134 krabpaal - 134cm design stabiel heeft een hoogte van 134 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 55 cm.

Deze Petrebels Cleopatra 134 krabpaal - 134cm design stabiel is gemaakt van Hout | Metaal | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Cleopatra 134 krabpaal - 134cm design stabiel is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Cleopatra 134 krabpaal - 134cm design stabiel is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen