1. speelgoed
  2. Nancy's Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten

Nancy's Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Nancy's Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Nancy's Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten

Aantal niveaus

4

Afmetingen

50 cm lengte, 50 cm breedte en 141 cm hoogte

Kleur

Grijs, Zwart

Materiaal

Papier

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Nancy's Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten

Met de Nancy's Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten kunnen jouw geliefde viervoeters zich helemaal uitleven! Deze indrukwekkende kattenboom is maar liefst 50 x 50 x 141 cm groot en past moeiteloos in elke hoek van je huis. Dankzij zijn slimme ontwerp neemt hij niet te veel ruimte in beslag, zodat er nog genoeg plek overblijft voor andere meubels. Deze kattenboom is niet alleen een plek om te krabben, maar biedt ook volop mogelijkheden om te spelen, klimmen en loungen. Hij is voorzien van verschillende niveaus, zodat je katten zich kunnen uitleven en hun territorium kunnen verkennen. Het luxe kattenhuis bovenaan de boom is de ideale plek voor een dutje, terwijl de stevige krabpalen ervoor zorgen dat je katten hun nagels kunnen scherpen zonder je meubels te beschadigen. Daarnaast is deze kattenboom gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en eenvoudig te reinigen zijn. De zachte pluche bekleding zorgt voor extra comfort en nodigt je katten uit om heerlijk te ontspannen. Met de Nancy's Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten geef je jouw katten de ultieme speel- en rustplek in huis!

Veelgestelde vragen over de Nancy's Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten

De Nancy's Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Nancy's Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten heeft een hoogte van 141 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Nancy's Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten is gemaakt van Papier. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Nancy's Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten is leverbaar in het Grijs, Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Nancy's Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen