Vitamo™ Katten Anti Krab Training Sheets 6+2 Stuks Gratis Meubelbescherming Krabben Diervriendelijke trainingstape

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Vitamo™ Katten Anti Krab Training Sheets 6+2 Stuks Gratis Meubelbescherming Krabben Diervriendelijke trainingstape en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Vitamo™ Katten Anti Krab Training Sheets 6+2 Stuks Gratis Meubelbescherming Krabben Diervriendelijke trainingstape

Aantal niveaus

8

Afmetingen

43.20 cm lengte, 30.50 cm breedte en 43.20 cm hoogte

Kleur

Transparant

Materiaal

Gore-Tex

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Vitamo™ Katten Anti Krab Training Sheets 6+2 Stuks Gratis Meubelbescherming Krabben Diervriendelijke trainingstape

Heb je genoeg van de krabsporen op je meubels veroorzaakt door jouw kat(ten)? Geen zorgen, want met de Vitamo™ Katten Anti Krab Training Sheets is dat verleden tijd! Deze revolutionaire dubbelzijdig klevende en transparante sheets zijn de ideale oplossing om het krabben aan meubels te voorkomen. Katten hebben een hekel aan plakkerige oppervlakken, en daar maken we optimaal gebruik van. Met deze training sheets leer je jouw kat op een diervriendelijke manier waar hij wel en niet aan mag krabben. Plak de sheets op de plekken waar je kat normaal gesproken zijn klauwen inzet en hij zal snel begrijpen dat deze plekken niet langer zijn favoriete krabpaal zijn. Naast het beschermen van je meubels, bieden deze Anti Krab Training Sheets ook een veilige en effectieve manier om je kat te trainen. Je kat zal geleidelijk aan wennen aan het gebruik van de krabpaal en zal zich niet langer wagen aan je geliefde meubelstukken. Bestel nu en ontvang maar liefst 2 stuks gratis meubelbescherming krabben diervriendelijke trainingstape bij je aankoop van 6 stuks Vitamo™ Katten Anti Krab Training Sheets. Maak een einde aan lelijke krabsporen en geef je kat een nieuwe favoriete plek om zijn klauwen in te zetten!

Veelgestelde vragen over de Vitamo™ Katten Anti Krab Training Sheets 6+2 Stuks Gratis Meubelbescherming Krabben Diervriendelijke trainingstape

De Vitamo™ Katten Anti Krab Training Sheets 6+2 Stuks Gratis Meubelbescherming Krabben Diervriendelijke trainingstape heeft 8 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Vitamo™ Katten Anti Krab Training Sheets 6+2 Stuks Gratis Meubelbescherming Krabben Diervriendelijke trainingstape heeft een hoogte van 43.20 cm, is 30.50 cm breed en heeft een lengte van 43.20 cm.

Deze Vitamo™ Katten Anti Krab Training Sheets 6+2 Stuks Gratis Meubelbescherming Krabben Diervriendelijke trainingstape is gemaakt van Gore-Tex. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Vitamo™ Katten Anti Krab Training Sheets 6+2 Stuks Gratis Meubelbescherming Krabben Diervriendelijke trainingstape is leverbaar in het Transparant. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Vitamo™ Katten Anti Krab Training Sheets 6+2 Stuks Gratis Meubelbescherming Krabben Diervriendelijke trainingstape is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen