1. speelgoed
  2. TecTake Marcel - Krabpaal 141 cm

TecTake Marcel - Krabpaal 141 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze TecTake Marcel - Krabpaal 141 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties TecTake Marcel - Krabpaal 141 cm

Aantal niveaus

4

Afmetingen

107 cm lengte, 60 cm breedte en 141 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de TecTake Marcel - Krabpaal 141 cm

De TecTake Marcel - Krabpaal 141 cm is een absolute must-have voor jouw geliefde kat. Deze krabpaal biedt niet alleen een plek om te krabben en te spelen, maar ook een scala aan prachtige uitkijkplaatsen waar jouw kat heerlijk kan ontspannen en genieten van het uitzicht. De krabpaal is voorzien van een kattenhangmat, waar jouw kat comfortabel in kan liggen en dutten. Daarnaast is er ook een knuffelgrot en koker, waar jouw kat zich veilig en geborgen in kan voelen. Met het inbegrepen speelkoord kan jouw kat zijn jachtinstinct bevredigen en zichzelf vermaken. De combinatie van pluche en sisal zorgt ervoor dat jouw kat zijn nagels kan scherpen zonder jouw meubels te beschadigen. Het bovenste uitkijkplatform op 141 cm hoogte biedt jouw kat een verhoogd perspectief en een gevoel van superioriteit. De krabpaal is ook zeer stabiel, waardoor jouw kat veilig kan spelen en klimmen. Met de TecTake Marcel - Krabpaal 141 cm geef je jouw kat de ultieme speel- en rustplek. Voeg deze prachtige krabpaal toe aan jouw interieur en zie hoe jouw kat zich helemaal thuis voelt.

Veelgestelde vragen over de TecTake Marcel - Krabpaal 141 cm

De TecTake Marcel - Krabpaal 141 cm heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze TecTake Marcel - Krabpaal 141 cm heeft een hoogte van 141 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 107 cm.

Deze TecTake Marcel - Krabpaal 141 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De TecTake Marcel - Krabpaal 141 cm is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze TecTake Marcel - Krabpaal 141 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen