1. speelgoed
  2. LARMA Krabbol voor katten Krabpaal Krabbol Krabplank Krabmeubel Kattenspeeltje 22x18x16 CM

LARMA Krabbol voor katten Krabpaal Krabbol Krabplank Krabmeubel Kattenspeeltje 22x18x16 CM

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze LARMA Krabbol voor katten Krabpaal Krabbol Krabplank Krabmeubel Kattenspeeltje 22x18x16 CM en ontdek alle specificaties. 

Specificaties LARMA Krabbol voor katten Krabpaal Krabbol Krabplank Krabmeubel Kattenspeeltje 22x18x16 CM

Aantal niveaus

0

Afmetingen

22 cm lengte, 18 cm breedte en 16 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de LARMA Krabbol voor katten Krabpaal Krabbol Krabplank Krabmeubel Kattenspeeltje 22x18x16 CM

De LARMA Krabbol voor katten is een must-have voor elke kattenliefhebber. Deze krabpaal biedt uw kat de perfecte plek om zijn klauwen te verzorgen en zijn spieren te trainen. Met een afmeting van 22x18x16 cm is deze krabbol compact genoeg om in elke kamer te passen, zonder veel ruimte in beslag te nemen. Wat deze krabpaal echt bijzonder maakt, is het stijlvolle ontwerp. De Krabbol van LARMA is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een eigentijds design dat naadloos in elk interieur past. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw kat zijn krabinstinct op uw meubels uitleeft, want met deze krabbol heeft hij zijn eigen speciale plek. Naast het verzorgen van de klauwen van uw kat, biedt de Krabbol van LARMA ook een speelplek waar uw kat naar hartenlust kan ravotten. Met zijn stevige constructie kan uw kat erop springen, eraan krabben en ermee spelen zonder dat het meubel verschuift of omvalt. Bovendien is de krabbol gemakkelijk schoon te maken, zodat u altijd een frisse en hygiënische speelomgeving voor uw kat kunt bieden. Geef uw kat de perfecte plek om te krabben, te spelen en te ontspannen met de LARMA Krabbol voor katten. Uw kat zal dol zijn op deze krabpaal en u zult genieten van een krasvrij interieur. Bestel nu en geef uw kat het cadeau waar hij naar ver.

Veelgestelde vragen over de LARMA Krabbol voor katten Krabpaal Krabbol Krabplank Krabmeubel Kattenspeeltje 22x18x16 CM

De LARMA Krabbol voor katten Krabpaal Krabbol Krabplank Krabmeubel Kattenspeeltje 22x18x16 CM heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze LARMA Krabbol voor katten Krabpaal Krabbol Krabplank Krabmeubel Kattenspeeltje 22x18x16 CM heeft een hoogte van 16 cm, is 18 cm breed en heeft een lengte van 22 cm.

Deze LARMA Krabbol voor katten Krabpaal Krabbol Krabplank Krabmeubel Kattenspeeltje 22x18x16 CM is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De LARMA Krabbol voor katten Krabpaal Krabbol Krabplank Krabmeubel Kattenspeeltje 22x18x16 CM is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze LARMA Krabbol voor katten Krabpaal Krabbol Krabplank Krabmeubel Kattenspeeltje 22x18x16 CM is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen