1. speelgoed
  2. Beeztees Figo Krabpaal - XL 40x40x90 cm

Beeztees Figo Krabpaal - XL 40x40x90 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Beeztees Figo Krabpaal - XL 40x40x90 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Beeztees Figo Krabpaal - XL 40x40x90 cm

Aantal niveaus

0

Afmetingen

40 cm lengte, 40 cm breedte en 90 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Papier

Geschikt voor kittens

Nee

Omschrijving van de Beeztees Figo Krabpaal - XL 40x40x90 cm

De Beeztees Figo krabpaal is een prachtige en functionele toevoeging aan het kattenarsenaal. Deze krabpaal is speciaal ontworpen met een extra hoge stam, zodat katten zich volledig kunnen uitrekken tijdens het krabben. Hierdoor kunnen ze hun natuurlijke krabbehoefte bevredigen en wordt voorkomen dat ze aan meubels en tapijten krabben. Wat deze Figo krabpaal echt uniek maakt, is het gebruik van gekleurd papier als kraboppervlak. Dit papier is even sterk als sisal en vormt een naadloze overgang met de rest van de krabpaal. Het gekleurde papier is ook nagenoeg kleurvast, waardoor de krabpaal er altijd mooi blijft uitzien. Naast het krabgedeelte is de Figo krabpaal uitgerust met een leuk speelmuisje aan een elastiek. Dit zorgt voor extra speelplezier en stimuleert de natuurlijke jachtinstincten van jouw kat. Met een afmeting van 40x40x90 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte en comfort voor jouw harige vriend.

Veelgestelde vragen over de Beeztees Figo Krabpaal - XL 40x40x90 cm

De Beeztees Figo Krabpaal - XL 40x40x90 cm heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Beeztees Figo Krabpaal - XL 40x40x90 cm heeft een hoogte van 90 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze Beeztees Figo Krabpaal - XL 40x40x90 cm is gemaakt van Papier. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Beeztees Figo Krabpaal - XL 40x40x90 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Beeztees Figo Krabpaal - XL 40x40x90 cm is geschikt voor kittens: Nee. 

Bekijk nog meer krabmeubelen