1. speelgoed
  2. HAPPY PET | Happy Pet Claw 'n' Roll Krab Speelgoed

HAPPY PET | Happy Pet Claw 'n' Roll Krab Speelgoed

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze HAPPY PET | Happy Pet Claw 'n' Roll Krab Speelgoed en ontdek alle specificaties. 

Specificaties HAPPY PET | Happy Pet Claw 'n' Roll Krab Speelgoed

Aantal niveaus

Afmetingen

0 cm lengte, 0 cm breedte en 2099 cm hoogte

Kleur

GeelGrijsMulti

Materiaal

Kunststof

Geschikt voor kittens

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de HAPPY PET | Happy Pet Claw 'n' Roll Krab Speelgoed

Met de HAPPY PET Claw 'n' Roll Krab Speelgoed wordt het verzorgen van de nagels van je kat een feestje. Deze kartonnen krabpaal heeft een unieke ronde vorm, waardoor je kat in beweging blijft terwijl hij zijn nagels scherpt. Maar dat is nog niet alles! We hebben dit krab speelgoed extra onweerstaanbaar gemaakt door catnip toe te voegen. Hierdoor zal jouw geliefde viervoeter deze krabpaal maar al te graag opzoeken, en dat betekent dat je interieur veilig blijft. Naast het plezier dat je kat zal ervaren tijdens het krabben, biedt de HAPPY PET Claw 'n' Roll Krab Speelgoed nog meer voordelen. Het helpt namelijk om de nagels van je kat gezond en in topconditie te houden. Door regelmatig te krabben worden oude nagelhoezen verwijderd en kunnen nieuwe nagels groeien. Dit voorkomt dat de nagels van je kat te lang worden en ongemak veroorzaken. Bovendien helpt de krabpaal bij het verminderen van stress en verveling, wat essentieel is voor het welzijn van je harige vriendje. Kies voor de HAPPY PET Claw 'n' Roll Krab Speelgoed en geef je kat een speelse en gezonde manier om zijn nagels te verzorgen. Het duurzame karton zorgt voor langdurig speelplezier en het unieke design voegt een vrolijke touch toe aan je interieur. Laat je kat genieten van dit kattenparadijs en ervaar zelf hoe gelukkig en te.

Veelgestelde vragen over de HAPPY PET | Happy Pet Claw 'n' Roll Krab Speelgoed

De HAPPY PET | Happy Pet Claw 'n' Roll Krab Speelgoed heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze HAPPY PET | Happy Pet Claw 'n' Roll Krab Speelgoed heeft een hoogte van 2099 cm, is 0 cm breed en heeft een lengte van 0 cm.

Deze HAPPY PET | Happy Pet Claw 'n' Roll Krab Speelgoed is gemaakt van Kunststof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De HAPPY PET | Happy Pet Claw 'n' Roll Krab Speelgoed is leverbaar in het GeelGrijsMulti. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze HAPPY PET | Happy Pet Claw 'n' Roll Krab Speelgoed is geschikt voor kittens: Geschikt voor kittens. 

Bekijk nog meer krabmeubelen