1. speelgoed
  2. Petrebels Lodge 107 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel

Petrebels Lodge 107 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Lodge 107 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Lodge 107 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel

Aantal niveaus

4

Afmetingen

59 cm lengte, 59 cm breedte en 107 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Petrebels Lodge 107 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel

De Petrebels Lodge 107 Krabpaal Cappuccino is een krachtige en robuuste krabpaal die perfect is voor avontuurlijke kittens en kleine katten. Met zijn stoere en stabiele design biedt deze krabpaal een grote speel- en rustplek voor jouw harige vriendjes. De Lodge 107 is uitgerust met dikke krabstammen waar jouw katten naar hartenlust aan kunnen krabben. Deze stammen bieden niet alleen een geweldige krabervaring, maar dienen ook als klimmogelijkheid. Bovenaan de krabpaal wacht een verrassing in de vorm van een supergrote en fluweelzachte loungemand. Hier kunnen jouw katten zich heerlijk ontspannen en genieten van een welverdiend schoonheidsslaapje. Naast de loungemand zijn er ook twee royale slaaphuisjes waarin jouw katten zich kunnen terugtrekken voor een rustige en knusse slaapplek. Deze krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Met zijn cappuccino design past de Petrebels Lodge 107 perfect in elke woonkamer of slaapkamer. De krabpaal is zeer stabiel en stevig, waardoor jouw katten veilig en ongestoord kunnen spelen en rusten. Geef jouw katten de ultieme speel- en rustervaring met de Petrebels Lodge 107 Krabpaal Cappuccino.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Lodge 107 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel

De Petrebels Lodge 107 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Lodge 107 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel heeft een hoogte van 107 cm, is 59 cm breed en heeft een lengte van 59 cm.

Deze Petrebels Lodge 107 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel is gemaakt van Hout | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Lodge 107 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Lodge 107 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen