1. speelgoed
  2. Trixie Sisal touw voor krabpalen Op Rol 4-6mmX50 m

Trixie Sisal touw voor krabpalen Op Rol 4-6mmX50 m

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Sisal touw voor krabpalen Op Rol 4-6mmX50 m en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Sisal touw voor krabpalen Op Rol 4-6mmX50 m

Aantal niveaus

0

Afmetingen

10 cm lengte, 10 cm breedte en 0 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Kunststof

Geschikt voor kittens

Nee

Omschrijving van de Trixie Sisal touw voor krabpalen Op Rol 4-6mmX50 m

Het Trixie Sisaltouw Op Rol 4-6mmX50 m is een praktische oplossing voor katteneigenaren die de krabpaal van hun harige vriendje willen vernieuwen. Het touw is gemaakt van duurzaam sisal, waardoor katten hun nagels er heerlijk aan kunnen scherpen. Na verloop van tijd kan het sisaltouw van de krabpaal echter versleten raken en zijn functionaliteit verliezen. Gelukkig biedt deze rol de mogelijkheid om het oude touw gemakkelijk te vervangen, zonder dat je een volledig nieuwe krabpaal hoeft aan te schaffen. Met een dikte van 4 tot 6 millimeter en een indrukwekkende lengte van 50 meter, is dit sisaltouw voldoende om zelfs de grootste krabpalen te bedekken. Het sterke en stevige materiaal zorgt ervoor dat jouw kat optimaal kan genieten van zijn krabervaring, terwijl jij geniet van de duurzaamheid en kwaliteit van dit product. Daarnaast is het vervangen van het sisaltouw een eenvoudige klus die je zonder enige moeite kunt uitvoeren. Je hoeft alleen maar het oude touw te verwijderen en het nieuwe touw strak om de krabpaal te wikkelen. Voordat je het weet, heeft jouw kat weer een perfecte plek om zijn nagels te slijpen en te krabben.

Veelgestelde vragen over de Trixie Sisal touw voor krabpalen Op Rol 4-6mmX50 m

De Trixie Sisal touw voor krabpalen Op Rol 4-6mmX50 m heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Sisal touw voor krabpalen Op Rol 4-6mmX50 m heeft een hoogte van 0 cm, is 10 cm breed en heeft een lengte van 10 cm.

Deze Trixie Sisal touw voor krabpalen Op Rol 4-6mmX50 m is gemaakt van Kunststof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Sisal touw voor krabpalen Op Rol 4-6mmX50 m is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Sisal touw voor krabpalen Op Rol 4-6mmX50 m is geschikt voor kittens: Nee. 

Bekijk nog meer krabmeubelen