1. speelgoed
  2. Petrebels Catharina 160 krabpaal Creme 2 hangmatten grote katten

Petrebels Catharina 160 krabpaal Creme 2 hangmatten grote katten

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Catharina 160 krabpaal Creme 2 hangmatten grote katten en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Catharina 160 krabpaal Creme 2 hangmatten grote katten

Aantal niveaus

6

Afmetingen

60 cm lengte, 60 cm breedte en 160 cm hoogte

Kleur

Creme

Materiaal

Hout | Metaal | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Petrebels Catharina 160 krabpaal Creme 2 hangmatten grote katten

Bij Petrebels geloven we dat katten alleen het allerbeste verdienen. Daarom hebben we de Catharina 160 krabpaal ontworpen. Dit kattenmeubel is speciaal ontworpen zodat katten kunnen loungen, slapen en dromen over muisjes. Daarnaast is er ook genoeg ruimte om te spelen, te strekken en te krabben. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat dit ontwerp zeer succesvol is. Welke kat wil er nu niet heerlijk ontspannen in een zachte hangmat of in een comfortabel kattenhuisje? De driehoekige vorm van de Catharina 160 krabpaal zorgt ervoor dat deze perfect in een hoek past. Hierdoor is het niet alleen een functioneel kattenmeubel, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een crèmekleurige bekleding, waardoor hij naadloos past in elke woonruimte. De twee hangmatten bieden een plek waar je kat heerlijk kan relaxen en genieten van zijn eigen plekje in huis. Met de Catharina 160 krabpaal geef je jouw kat het ultieme comfort en plezier. Dit kattenmeubel is niet alleen een geweldige speelplek, maar ook een rustgevende omgeving waar je kat zich veilig en geborgen voelt. Gun je kat het beste en geef hem de Catharina 160 krabpaal, waar hij zich heerlijk kan uitleven en ontspannen.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Catharina 160 krabpaal Creme 2 hangmatten grote katten

De Petrebels Catharina 160 krabpaal Creme 2 hangmatten grote katten heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Catharina 160 krabpaal Creme 2 hangmatten grote katten heeft een hoogte van 160 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Petrebels Catharina 160 krabpaal Creme 2 hangmatten grote katten is gemaakt van Hout | Metaal | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Catharina 160 krabpaal Creme 2 hangmatten grote katten is leverbaar in het Creme. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Catharina 160 krabpaal Creme 2 hangmatten grote katten is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen