1. speelgoed
  2. District 70 MIXTAPE Trendy Retro Krabmeubel van duurzaam karton Omkeerbaar in 54x35x31cm

District 70 MIXTAPE Trendy Retro Krabmeubel van duurzaam karton Omkeerbaar in 54x35x31cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze District 70 MIXTAPE Trendy Retro Krabmeubel van duurzaam karton Omkeerbaar in 54x35x31cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties District 70 MIXTAPE Trendy Retro Krabmeubel van duurzaam karton Omkeerbaar in 54x35x31cm

Aantal niveaus

Afmetingen

51 cm lengte, 0 cm breedte en 35 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de District 70 MIXTAPE Trendy Retro Krabmeubel van duurzaam karton Omkeerbaar in 54x35x31cm

District 70 MIXTAPE Trendy Retro Krabmeubel van duurzaam karton Omkeerbaar in 54x35x31cm. Katten zijn dol op kartonnen dozen, dat is algemeen bekend. Maar laten we eerlijk zijn, lege dozen passen niet echt mooi bij jouw stijlvolle interieur. Dus waarom zou je kat zich moeten tevredenstellen met een saaie, gewone doos, terwijl hij ook kan krabben aan zijn eigen MIXTAPE? Met dit trendy retro krabmeubel kan jouw kat teruggaan naar de jaren 80 en zich helemaal uitleven. Het meubel is gemaakt van duurzaam karton en heeft een omkeerbaar ontwerp, zodat je kat zich niet snel zal vervelen. De MIXTAPE is 54x35x31cm groot en heeft kleine gaatjes waar je kat zijn pootjes doorheen kan steken. Laat je kat zijn eigen muziekavontuur beleven terwijl hij zijn nagels scherpt aan de MIXTAPE. Deze unieke krabmeubel is niet alleen een geweldige toevoeging aan jouw interieur, maar biedt ook een speelse en comfortabele plek voor jouw geliefde huisdier. Geef jouw kat de kans om te genieten van zijn eigen MIXTAPE en creëer een stijlvolle en speelse omgeving voor hem in huis!

Veelgestelde vragen over de District 70 MIXTAPE Trendy Retro Krabmeubel van duurzaam karton Omkeerbaar in 54x35x31cm

De District 70 MIXTAPE Trendy Retro Krabmeubel van duurzaam karton Omkeerbaar in 54x35x31cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze District 70 MIXTAPE Trendy Retro Krabmeubel van duurzaam karton Omkeerbaar in 54x35x31cm heeft een hoogte van 35 cm, is 0 cm breed en heeft een lengte van 51 cm.

Deze District 70 MIXTAPE Trendy Retro Krabmeubel van duurzaam karton Omkeerbaar in 54x35x31cm is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De District 70 MIXTAPE Trendy Retro Krabmeubel van duurzaam karton Omkeerbaar in 54x35x31cm is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze District 70 MIXTAPE Trendy Retro Krabmeubel van duurzaam karton Omkeerbaar in 54x35x31cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen