1. speelgoed
  2. Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28-52 cm

Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28-52 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28-52 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28-52 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, 28 cm breedte en 52 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28-52 cm

De Beeztees Esta Krabplank Hoekmodel is de perfecte speelplek voor jouw kat om lekker te krabben en te spelen. Deze krabplank is speciaal ontworpen in een hoekmodel, waardoor je hem gemakkelijk in een hoek van je huis kunt plaatsen. De beige kleur van de krabplank past perfect bij elk interieur en voegt een vleugje stijl toe aan je huis. Met een afmeting van 28-52 cm biedt deze krabplank voldoende ruimte voor jouw kat om zijn klauwen te scherpen. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat de krabplank lang meegaat en bestand is tegen het krabben van je kat. Daarnaast is de krabplank voorzien van een sisal oppervlak, wat ervoor zorgt dat je kat zijn nagels op een natuurlijke en gezonde manier kan onderhouden. Niet alleen is de Beeztees Esta Krabplank een geweldige speelplek voor je kat, maar het dient ook als een geweldige manier om je meubels te beschermen tegen krassen. Door je kat een aantrekkelijke krabplek te bieden, zal hij minder geneigd zijn om aan je meubels te krabben. Geef je kat de ultieme speelervaring en bescherm tegelijkertijd je meubels met de Beeztees Esta Krabplank Hoekmodel!

Veelgestelde vragen over de Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28-52 cm

De Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28-52 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28-52 cm heeft een hoogte van 52 cm, is 28 cm breed en heeft een lengte van .

Deze Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28-52 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28-52 cm is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28-52 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen