1. speelgoed
  2. Kat krabpaal voor meerdere Katten met Hokje en Plateaus Grote of kleine Katten en

Kat krabpaal voor meerdere Katten met Hokje en Plateaus Grote of kleine Katten en

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Kat krabpaal voor meerdere Katten met Hokje en Plateaus Grote of kleine Katten en en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Kat krabpaal voor meerdere Katten met Hokje en Plateaus Grote of kleine Katten en

Aantal niveaus

Afmetingen

55 cm lengte, 45 cm breedte en 143 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Kat krabpaal voor meerdere Katten met Hokje en Plateaus Grote of kleine Katten en

Deze kat krabpaal is speciaal ontworpen voor meerdere katten, of ze nu groot of klein zijn. Met zijn ruime hokje en comfortabele plateaus biedt deze krabpaal een ideale plek voor uw geliefde huisdieren om te spelen, te rusten en te krabben. Het hokje zorgt voor een veilige en gezellige schuilplaats waar uw katten zich kunnen terugtrekken en ontspannen. De dikke bekleding op de knuffelplateaus zorgt voor een extra zachte en comfortabele zitplaats voor uw katten, terwijl ze tegelijkertijd een perfect zicht hebben op hun omgeving. Of het nu gaat om het observeren van vogels buiten het raam of het bijhouden van de gang van zaken in uw huis, uw katten zullen zich niet vervelen met deze luxe krabpaal. Naast het bieden van een comfortabele plek voor uw katten om te rusten, heeft deze krabpaal ook verschillende krabpalen en speelgoed om aan de natuurlijke krab- en speelbehoeften van uw katten te voldoen. Ze kunnen hun klauwen scherpen aan de stevige krabpalen en zich vermaken met het speelgoed, waardoor ze actief en gezond blijven. Deze kat krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol met zijn moderne en elegante ontwerp dat perfect past bij elk interieur. Geef uw katten de ultieme plek om te spelen, te ontspannen en te krabben met deze kat krabpaal. Ze zullen dol zijn op de comfortabele plateaus, het gezellige hokje en de ve.

Veelgestelde vragen over de Kat krabpaal voor meerdere Katten met Hokje en Plateaus Grote of kleine Katten en

De Kat krabpaal voor meerdere Katten met Hokje en Plateaus Grote of kleine Katten en heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Kat krabpaal voor meerdere Katten met Hokje en Plateaus Grote of kleine Katten en heeft een hoogte van 143 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 55 cm.

Deze Kat krabpaal voor meerdere Katten met Hokje en Plateaus Grote of kleine Katten en is gemaakt van Hout | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Kat krabpaal voor meerdere Katten met Hokje en Plateaus Grote of kleine Katten en is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Kat krabpaal voor meerdere Katten met Hokje en Plateaus Grote of kleine Katten en is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen