1. speelgoed
  2. Krabpaal voor grote katten Maine Coon Lounge Krabpaal Beige 60 x 60 x 120 cm

Krabpaal voor grote katten Maine Coon Lounge Krabpaal Beige 60 x 60 x 120 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal voor grote katten Maine Coon Lounge Krabpaal Beige 60 x 60 x 120 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal voor grote katten Maine Coon Lounge Krabpaal Beige 60 x 60 x 120 cm

Aantal niveaus

3

Afmetingen

60 cm lengte, 60 cm breedte en 120 cm hoogte

Kleur

Wit, Beige

Materiaal

Pluche | Sisal | Karton | Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal voor grote katten Maine Coon Lounge Krabpaal Beige 60 x 60 x 120 cm

Deze krabpaal is speciaal ontworpen voor grote katten zoals de Maine Coon en biedt hen de perfecte plek om te krabben, spelen en ontspannen. Met zijn stevige constructie en dikke sisalpalen van 20 cm diameter, is deze krabpaal uiterst stabiel en duurzaam. De verzwaarde bodemplaat van 60x60 cm en een dikte van 4,5 cm zorgt voor extra stabiliteit en voorkomt dat de krabpaal omvalt tijdens het spelen van jouw kat. Een van de hoogtepunten van deze krabpaal is de enorme ligplek waar je kat comfortabel kan rusten en slapen. Deze ligplek is voorzien van een uitneembaar kussen, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en altijd fris en hygiënisch blijft. De beige kleur van de krabpaal past perfect bij elk interieur en zal een stijlvolle toevoeging zijn aan jouw huis. Met een afmeting van 60 x 60 x 120 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor jouw grote kat om te klimmen, springen en krabben. Het is een geweldige manier om je kat te stimuleren om actief te blijven en verveling te voorkomen. Verwen jouw grote kat met deze luxe krabpaal en geef ze de perfecte plek om te ontspannen en hun natuurlijke krabinstinct te bevredigen.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal voor grote katten Maine Coon Lounge Krabpaal Beige 60 x 60 x 120 cm

De Krabpaal voor grote katten Maine Coon Lounge Krabpaal Beige 60 x 60 x 120 cm heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal voor grote katten Maine Coon Lounge Krabpaal Beige 60 x 60 x 120 cm heeft een hoogte van 120 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Krabpaal voor grote katten Maine Coon Lounge Krabpaal Beige 60 x 60 x 120 cm is gemaakt van Pluche | Sisal | Karton | Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal voor grote katten Maine Coon Lounge Krabpaal Beige 60 x 60 x 120 cm is leverbaar in het Wit, Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal voor grote katten Maine Coon Lounge Krabpaal Beige 60 x 60 x 120 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen