1. speelgoed
  2. Navaris katten krabmat Set x3 Smalle krabplanken om te krabben van karton 43 x 24 x 4 cm Voor kleine en grote Katten

Navaris katten krabmat Set x3 Smalle krabplanken om te krabben van karton 43 x 24 x 4 cm Voor kleine en grote Katten

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Navaris katten krabmat Set x3 Smalle krabplanken om te krabben van karton 43 x 24 x 4 cm Voor kleine en grote Katten en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Navaris katten krabmat Set x3 Smalle krabplanken om te krabben van karton 43 x 24 x 4 cm Voor kleine en grote Katten

Aantal niveaus

Afmetingen

43 cm lengte, 24 cm breedte en 4 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Navaris katten krabmat Set x3 Smalle krabplanken om te krabben van karton 43 x 24 x 4 cm Voor kleine en grote Katten

Bied je kat een combinatie van krabben en spelen met deze set van 3 smalle kartonnen krabplanken van Navaris. Deze krabplanken zijn perfect om je meubels te beschermen tegen de scherpe nagels van je kat, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor urenlang plezier. Met een afmeting van 43 x 24 x 4 cm zijn deze krabborden ideaal voor zowel kleine als grote katten. Je ontvangt drie krabplanken, die je afzonderlijk of samen kunt gebruiken om een comfortabele plek te creëren waar je kat kan ontspannen. Dankzij het omkeerbare ontwerp gaan de krabplanken langer mee, zodat je kat altijd een plek heeft om aan zijn krabbehoeften te voldoen. Deze krabplanken zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze passen perfect in elk interieur en voegen een speels element toe aan je huis. Het stevige en duurzame karton zorgt ervoor dat de krabplanken bestand zijn tegen zelfs de diepste krassen en het gewicht van grotere katten. Zo kun je met een gerust hart je meubels beschermen, zelfs als je niet thuis bent. Geef je kat de mogelijkheid om zijn nagels te verzorgen en tegelijkertijd je meubels te beschermen met deze Navaris katten krabmat set. Je kat zal dol zijn op deze krabplanken en jij kunt genieten van een onbeschadigd interieur.

Veelgestelde vragen over de Navaris katten krabmat Set x3 Smalle krabplanken om te krabben van karton 43 x 24 x 4 cm Voor kleine en grote Katten

De Navaris katten krabmat Set x3 Smalle krabplanken om te krabben van karton 43 x 24 x 4 cm Voor kleine en grote Katten heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Navaris katten krabmat Set x3 Smalle krabplanken om te krabben van karton 43 x 24 x 4 cm Voor kleine en grote Katten heeft een hoogte van 4 cm, is 24 cm breed en heeft een lengte van 43 cm.

Deze Navaris katten krabmat Set x3 Smalle krabplanken om te krabben van karton 43 x 24 x 4 cm Voor kleine en grote Katten is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Navaris katten krabmat Set x3 Smalle krabplanken om te krabben van karton 43 x 24 x 4 cm Voor kleine en grote Katten is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Navaris katten krabmat Set x3 Smalle krabplanken om te krabben van karton 43 x 24 x 4 cm Voor kleine en grote Katten is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen