1. speelgoed
  2. Happysnoots Krabpaal voor Katten 50x50x130cm Kattenboom voor Grote Katten Cat Tower

Happysnoots Krabpaal voor Katten 50x50x130cm Kattenboom voor Grote Katten Cat Tower

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Happysnoots Krabpaal voor Katten 50x50x130cm Kattenboom voor Grote Katten Cat Tower en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Happysnoots Krabpaal voor Katten 50x50x130cm Kattenboom voor Grote Katten Cat Tower

Aantal niveaus

4

Afmetingen

50 cm lengte, 50 cm breedte en 130 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Happysnoots Krabpaal voor Katten 50x50x130cm Kattenboom voor Grote Katten Cat Tower

Of je nu al jarenlang een trotse kateigenaar bent of jezelf klaarmaakt om je eerste pluizige vriendje te verwelkomen, je begrijpt vast hoeveel katten houden van spelen! Met de Happysnoots Krabpaal kunnen ze veilig hun speelinstinct uiten. Deze krabpaal is speciaal ontworpen om je kat te vermaken en actief te houden, terwijl het ook de geest stimuleert en stress vermindert. De Happysnoots Krabpaal is van top tot teen 50x50x130 cm en biedt een ruim speelgebied voor je kat. Met verschillende platformen, krabpalen en een knusse slaapruimte bovenop, zal je kat zich nooit vervelen. De stevige constructie zorgt ervoor dat de krabpaal geschikt is voor grote katten, zodat zelfs de meest avontuurlijke harige vriendjes er veilig op kunnen spelen. De krabpalen zijn bedekt met duurzaam sisaltouw, perfect voor het scherpen van de nagels terwijl je meubels beschermd blijven. De zachte slaapruimte bovenop de krabpaal is ideaal voor een middagdutje of gewoon om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Met de Happysnoots Krabpaal geef je je kat de ultieme speelervaring en creëer je een veilige speelomgeving in je huis.

Veelgestelde vragen over de Happysnoots Krabpaal voor Katten 50x50x130cm Kattenboom voor Grote Katten Cat Tower

De Happysnoots Krabpaal voor Katten 50x50x130cm Kattenboom voor Grote Katten Cat Tower heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Happysnoots Krabpaal voor Katten 50x50x130cm Kattenboom voor Grote Katten Cat Tower heeft een hoogte van 130 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Happysnoots Krabpaal voor Katten 50x50x130cm Kattenboom voor Grote Katten Cat Tower is gemaakt van Hout | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Happysnoots Krabpaal voor Katten 50x50x130cm Kattenboom voor Grote Katten Cat Tower is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Happysnoots Krabpaal voor Katten 50x50x130cm Kattenboom voor Grote Katten Cat Tower is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen