1. speelgoed
  2. vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 183 cm lichtgrijs

vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 183 cm lichtgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 183 cm lichtgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 183 cm lichtgrijs

Aantal niveaus

Afmetingen

74 cm lengte, 74 cm breedte en 183 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 183 cm lichtgrijs

Deze vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen van 183 cm in lichtgrijs is een must-have voor elke kattenliefhebber. Met dit kattenmeubel creëer je een waar paradijs voor je harige vrienden. Ze kunnen zich heerlijk uitleven met krabben, klimmen, zitten, verstoppen en ontspannen. De krabpaal is speciaal ontworpen om je katten de ultieme speelervaring te bieden. Met de sisal krabpalen kunnen ze hun nagels scherpen en hun natuurlijke krabinstinct bevredigen. Dit voorkomt dat ze aan je meubels krabben en houdt ze actief en gezond. Daarnaast biedt dit kattenmeubel je katten ook de mogelijkheid om te klimmen en zich uit te strekken. Ze kunnen naar hartelust springen en spelen, wat vooral tijdens de koude wintermaanden van onschatbare waarde is wanneer ze niet naar buiten kunnen. De lichtgrijze kleur geeft de krabpaal een moderne uitstraling die perfect past bij elk interieur. Dus geef je katten het cadeau dat ze verdienen en bestel nu deze vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen van 183 cm in lichtgrijs. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn voor dit fantastische speelparadijs in huis.

Veelgestelde vragen over de vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 183 cm lichtgrijs

De vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 183 cm lichtgrijs heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 183 cm lichtgrijs heeft een hoogte van 183 cm, is 74 cm breed en heeft een lengte van 74 cm.

Deze vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 183 cm lichtgrijs is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 183 cm lichtgrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 183 cm lichtgrijs is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen