1. speelgoed
  2. Adori Krabpaal Savannah Krabpaal 60x60x120 cm Lichtgrijs Donkergrijs

Adori Krabpaal Savannah Krabpaal 60x60x120 cm Lichtgrijs Donkergrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabpaal Savannah Krabpaal 60x60x120 cm Lichtgrijs Donkergrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabpaal Savannah Krabpaal 60x60x120 cm Lichtgrijs Donkergrijs

Aantal niveaus

6

Afmetingen

120 cm lengte, 60 cm breedte en 120 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Adori Krabpaal Savannah Krabpaal 60x60x120 cm Lichtgrijs Donkergrijs

De Adori Krabpaal Savannah Krabpaal is de perfecte aanwinst voor jouw kat. Met een afmeting van 60x60x120 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor jouw harige vriend om te krabben, te spelen en te rusten. De krabpaal is uitgevoerd in een stijlvolle combinatie van lichtgrijs en donkergrijs, waardoor het een prachtige toevoeging is aan elk interieur. Met de Krabpaal Savannah geef je jouw kat een eigen plekje waar hij naar hartenlust kan krabben. Door de stevige sisalpalen kan jouw kat zijn nagels scherpen en tegelijkertijd zijn territorium afbakenen. Daarnaast beschikt de krabpaal over meerdere platformen en een ruime ligplek bovenop, waar jouw kat heerlijk kan relaxen en een dutje kan doen. De Adori Krabpaal Savannah heeft een stevige constructie en is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij lang meegaat. Bovendien is de krabpaal eenvoudig te monteren, zodat jouw kat er snel van kan genieten. Kortom, met de Krabpaal Savannah geef je jouw kat een plek waar hij zich kan uitleven en tegelijkertijd tot rust kan komen.

Veelgestelde vragen over de Adori Krabpaal Savannah Krabpaal 60x60x120 cm Lichtgrijs Donkergrijs

De Adori Krabpaal Savannah Krabpaal 60x60x120 cm Lichtgrijs Donkergrijs heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabpaal Savannah Krabpaal 60x60x120 cm Lichtgrijs Donkergrijs heeft een hoogte van 120 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 120 cm.

Deze Adori Krabpaal Savannah Krabpaal 60x60x120 cm Lichtgrijs Donkergrijs is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabpaal Savannah Krabpaal 60x60x120 cm Lichtgrijs Donkergrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabpaal Savannah Krabpaal 60x60x120 cm Lichtgrijs Donkergrijs is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen