1. speelgoed
  2. Ebi Krabpaal Classic Eco stamp Beige 35 x 35 x 60cm

Ebi Krabpaal Classic Eco stamp Beige 35 x 35 x 60cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Ebi Krabpaal Classic Eco stamp Beige 35 x 35 x 60cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Ebi Krabpaal Classic Eco stamp Beige 35 x 35 x 60cm

Aantal niveaus

1

Afmetingen

35 cm lengte, 35 cm breedte en 60 cm hoogte

Kleur

Geen kleurkeuze mogelijk

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Ebi Krabpaal Classic Eco stamp Beige 35 x 35 x 60cm

De Ebi Krabpaal Classic Eco stempel Beige is de perfecte keuze voor kattenliefhebbers die op zoek zijn naar een compacte en milieuvriendelijke krabpaal. Met zijn afmetingen van 35 x 35 x 60 cm is deze krabpaal ideaal voor kleine ruimtes zoals appartementen of kamers met beperkte vloeroppervlakte. Het beige design geeft een stijlvolle uitstraling aan elk interieur. Uw kat zal dol zijn op deze krabpaal, omdat hij hiermee zijn krabbehoeften kan vervullen. Het duurzame eco-stempel materiaal zorgt ervoor dat uw kat veilig en comfortabel kan krabben zonder zijn klauwen te beschadigen. Bovendien is de krabpaal voorzien van een stevige bodemplaat, waardoor hij stabiel blijft staan tijdens het krabben en spelen van uw kat. De Ebi Krabpaal Classic Eco stempel Beige is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan uw interieur. De neutrale kleur past bij elke inrichting en de compacte afmetingen maken hem ideaal voor kleine ruimtes. Geef uw kat de perfecte plek om te krabben en te spelen met deze prachtige krabpaal!

Veelgestelde vragen over de Ebi Krabpaal Classic Eco stamp Beige 35 x 35 x 60cm

De Ebi Krabpaal Classic Eco stamp Beige 35 x 35 x 60cm heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Ebi Krabpaal Classic Eco stamp Beige 35 x 35 x 60cm heeft een hoogte van 60 cm, is 35 cm breed en heeft een lengte van 35 cm.

Deze Ebi Krabpaal Classic Eco stamp Beige 35 x 35 x 60cm is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Ebi Krabpaal Classic Eco stamp Beige 35 x 35 x 60cm is leverbaar in het Geen kleurkeuze mogelijk. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Ebi Krabpaal Classic Eco stamp Beige 35 x 35 x 60cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen