1. speelgoed
  2. Petrebels Villa 100 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten

Petrebels Villa 100 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Villa 100 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Villa 100 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten

Aantal niveaus

3

Afmetingen

60 cm lengte, 40 cm breedte en 100 cm hoogte

Kleur

Creme

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Petrebels Villa 100 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten

De Petrebels Villa 100 krabpaal in de kleur crème biedt jouw kat de ultieme speel- en rustplek. Deze moderne en stabiele krabpaal is perfect voor meerdere katten. Met acht stevige krabstammen van maar liefst 9 centimeter in diameter kan jouw kat naar hartenlust krabben, klimmen en stretchen. De Villa 100 is een ware Sweet Petite, maar staat als een huis! Deze krabpaal is voorzien van een dik speeltouw waar jouw kat zich helemaal op kan uitleven. Daarnaast is er een knuffelholletje waarin jouw kat zich veilig en geborgen voelt. Bovendien is er een heerlijk lounggedeelte bovenin de krabpaal, waar jouw kat lekker kan relaxen en alles kan overzien. Met zijn crèmekleurige design past de Villa 100 perfect in ieder interieur. Deze krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger in jouw huis. Geef jouw katten de ultieme speel- en rustplek met de Petrebels Villa 100 krabpaal in crème.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Villa 100 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten

De Petrebels Villa 100 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Villa 100 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten heeft een hoogte van 100 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Petrebels Villa 100 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Villa 100 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten is leverbaar in het Creme. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Villa 100 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen