1. speelgoed
  2. ACAZA Kattenboom voor meerdere Katten Krabpaal Comfortabel zacht en stabiel voor volwassen Kat 172 cm Hoog Donkergrijs

ACAZA Kattenboom voor meerdere Katten Krabpaal Comfortabel zacht en stabiel voor volwassen Kat 172 cm Hoog Donkergrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze ACAZA Kattenboom voor meerdere Katten Krabpaal Comfortabel zacht en stabiel voor volwassen Kat 172 cm Hoog Donkergrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties ACAZA Kattenboom voor meerdere Katten Krabpaal Comfortabel zacht en stabiel voor volwassen Kat 172 cm Hoog Donkergrijs

Aantal niveaus

5

Afmetingen

62 cm lengte, 55 cm breedte en 172 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de ACAZA Kattenboom voor meerdere Katten Krabpaal Comfortabel zacht en stabiel voor volwassen Kat 172 cm Hoog Donkergrijs

De ACAZA Kattenboom voor meerdere katten is de perfecte speel- en rustplek voor jouw geliefde viervoeters. Met een hoogte van 172 cm biedt deze krabpaal volwassen katten voldoende ruimte om te klimmen, te krabben en te ontspannen. Het donkergrijze ontwerp past perfect bij elk interieur. Wat deze krabpaal echt bijzonder maakt, is het unieke ontwerp. Naast de comfortabele rustplaatsen in het bovenste gedeelte, is er ook een spannende speeltuin met een schuin geplaatste krabplank in het onderste deel. Hier kunnen jouw katten hun jachtinstincten loslaten en zich urenlang vermaken. De krabpaal is voorzien van zachte en stabiele materialen, zodat jouw katten veilig kunnen spelen en rusten. De ACAZA Kattenboom is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het donkergrijze design geeft een moderne uitstraling aan elke ruimte. Daarnaast zorgt de stevige constructie ervoor dat de krabpaal lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Jouw katten zullen dol zijn op deze comfortabele en speelse toevoeging aan hun leefruimte.

Veelgestelde vragen over de ACAZA Kattenboom voor meerdere Katten Krabpaal Comfortabel zacht en stabiel voor volwassen Kat 172 cm Hoog Donkergrijs

De ACAZA Kattenboom voor meerdere Katten Krabpaal Comfortabel zacht en stabiel voor volwassen Kat 172 cm Hoog Donkergrijs heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze ACAZA Kattenboom voor meerdere Katten Krabpaal Comfortabel zacht en stabiel voor volwassen Kat 172 cm Hoog Donkergrijs heeft een hoogte van 172 cm, is 55 cm breed en heeft een lengte van 62 cm.

Deze ACAZA Kattenboom voor meerdere Katten Krabpaal Comfortabel zacht en stabiel voor volwassen Kat 172 cm Hoog Donkergrijs is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De ACAZA Kattenboom voor meerdere Katten Krabpaal Comfortabel zacht en stabiel voor volwassen Kat 172 cm Hoog Donkergrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze ACAZA Kattenboom voor meerdere Katten Krabpaal Comfortabel zacht en stabiel voor volwassen Kat 172 cm Hoog Donkergrijs is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen