1. speelgoed
  2. Krabpaal, Kattenboom 143 cm, 2 gezellige uitkijkplateaus, rook

Krabpaal, Kattenboom 143 cm, 2 gezellige uitkijkplateaus, rook

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal, Kattenboom 143 cm, 2 gezellige uitkijkplateaus, rook en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal, Kattenboom 143 cm, 2 gezellige uitkijkplateaus, rook

Aantal niveaus

5

Afmetingen

55 cm lengte, 45 cm breedte en 143 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Geschikt voor kittens

Nee

Omschrijving van de Krabpaal, Kattenboom 143 cm, 2 gezellige uitkijkplateaus, rook

De Krabpaal, Kattenboom 143 cm, is het resultaat van de creatieve workshops waarin twee schattige kittens hun mening gaven en persoonlijk alle krabpalen onderzochten. Deze unieke interactie tussen de ontwerpers en de katten zorgt ervoor dat het eindproduct voldoet aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende snorharen. Met een hoogte van 143 cm biedt deze kattenboom een waar speelparadijs voor jouw geliefde huisdier. De twee gezellige uitkijkplateaus zorgen ervoor dat jouw kat altijd een comfortabele plek heeft om te ontspannen en de omgeving te verkennen. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een rookkleurige bekleding, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elk interieur. Naast het bieden van een plek om te rusten en te spelen, heeft de krabpaal ook verschillende krabvlakken die de natuurlijke krabbehoeften van jouw kat bevredigen. Dit helpt om meubels en tapijten te beschermen tegen ongewenst krabgedrag. De stevige constructie zorgt ervoor dat de kattenboom stabiel blijft, zelfs tijdens de wildste klim- en krabavonturen van jouw kat. Met de Krabpaal, Kattenboom 143 cm, geef je jouw kat niet alleen een plek om te ontspannen en te spelen, maar ook een stijlvol meubelstuk dat perfect past bij jouw interieur. Laat jouw harige vriend genieten van.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal, Kattenboom 143 cm, 2 gezellige uitkijkplateaus, rook

De Krabpaal, Kattenboom 143 cm, 2 gezellige uitkijkplateaus, rook heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal, Kattenboom 143 cm, 2 gezellige uitkijkplateaus, rook heeft een hoogte van 143 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 55 cm.

Deze Krabpaal, Kattenboom 143 cm, 2 gezellige uitkijkplateaus, rook is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal, Kattenboom 143 cm, 2 gezellige uitkijkplateaus, rook is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal, Kattenboom 143 cm, 2 gezellige uitkijkplateaus, rook is geschikt voor kittens: Nee. 

Bekijk nog meer krabmeubelen