1. speelgoed
  2. Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm

Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm

Aantal niveaus

6

Afmetingen

60 cm lengte, 50 cm breedte en 206 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

PVC

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm

Deze krabpaal is speciaal ontworpen voor katten die een voorliefde hebben voor het krabben aan meubels. Met zijn stevige constructie en duurzame materialen, biedt deze krabpaal een ideale plek voor je kat om zijn natuurlijke krabinstinct te bevredigen. Het heeft een indrukwekkende hoogte van 206 cm, waardoor je kat kan genieten van een prachtig uitzicht vanaf het hoogste platform. Naast de krabfunctie beschikt deze krabpaal ook over een comfortabele hangmat en twee gezellige mandjes waar je kat heerlijk kan ontspannen. De hangmat is perfect om een dutje in te doen, terwijl de mandjes een veilige en knusse plek bieden voor je kat om te rusten. De krabpaal heeft ook meerdere sisal-krabpalen, die ideaal zijn voor het onderhouden van de nagels van je kat. Met zijn stijlvolle design en neutrale kleuren past deze krabpaal perfect in elk interieur. Het is eenvoudig te monteren en wordt geleverd met alle benodigde accessoires. Jouw kat zal dol zijn op deze krabpaal en zal geen behoefte meer hebben om aan je meubels te krabben. Investeer in dit kattenmeubel en geef je kat een eigen plekje waar hij zich kan vermaken en ontspannen.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm

De Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm heeft een hoogte van 206 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm is gemaakt van PVC. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal Krabpaal voor katten kattenmand Kattenhuis Kattenmeubel 60 x 50 x 206 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen