1. speelgoed
  2. Petrebels Hangmat L krabpaalonderdeel Stam 9 12 15 cm - 40 cm

Petrebels Hangmat L krabpaalonderdeel Stam 9 12 15 cm - 40 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Hangmat L krabpaalonderdeel Stam 9 12 15 cm - 40 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Hangmat L krabpaalonderdeel Stam 9 12 15 cm - 40 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

40 cm lengte, 40 cm breedte en 2 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Metaal | Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Petrebels Hangmat L krabpaalonderdeel Stam 9 12 15 cm - 40 cm

Deze prachtige Petrebels Hangmat L is een onmisbaar onderdeel van jouw krabpaal. Met een indrukwekkende afmeting van 9, 12 en 15 cm - 40 cm is deze hangmat perfect voor grote katten die op zoek zijn naar comfort en ontspanning. Het zachte en luxueuze pluche zorgt ervoor dat jouw geliefde Rebel altijd kan genieten van een heerlijke dutje of een uitgebreide wasbeurt. Bij Petrebels begrijpen we dat de hangmat vaak het populairste onderdeel van de krabpaal is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de hangmat apart aan te schaffen, zelfs als de rest van de krabpaal nog in perfecte staat verkeert. Op deze manier kun je geld besparen en tegelijkertijd het milieu een handje helpen. Geen gedoe meer met het aanschaffen van een geheel nieuwe krabpaal, maar gewoon het onderdeel dat je nodig hebt. Geef jouw Rebel de ultieme ontspanningsplek met deze Petrebels Hangmat L. Met zijn zachte pluche en perfecte vorm zal jouw kat hier gegarandeerd dol op zijn. Voeg dit onderdeel toe aan jouw krabpaal en geef jouw Rebel de luxe die hij verdient.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Hangmat L krabpaalonderdeel Stam 9 12 15 cm - 40 cm

De Petrebels Hangmat L krabpaalonderdeel Stam 9 12 15 cm - 40 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Hangmat L krabpaalonderdeel Stam 9 12 15 cm - 40 cm heeft een hoogte van 2 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze Petrebels Hangmat L krabpaalonderdeel Stam 9 12 15 cm - 40 cm is gemaakt van Metaal | Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Hangmat L krabpaalonderdeel Stam 9 12 15 cm - 40 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Hangmat L krabpaalonderdeel Stam 9 12 15 cm - 40 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen