1. speelgoed
  2. Topmast Krabpaal Klimpaal Kattenpaal Monteal - 40 x 40 x 112 cm

Topmast Krabpaal Klimpaal Kattenpaal Monteal - 40 x 40 x 112 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Topmast Krabpaal Klimpaal Kattenpaal Monteal - 40 x 40 x 112 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Topmast Krabpaal Klimpaal Kattenpaal Monteal - 40 x 40 x 112 cm

Aantal niveaus

4

Afmetingen

112 cm lengte, 40 cm breedte en 112 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Topmast Krabpaal Klimpaal Kattenpaal Monteal - 40 x 40 x 112 cm

De Topmast Krabpaal - Klimpaal - Kattenpaal - Monteal in bruin is een must-have accessoire voor elke kat. Met afmetingen van 40 x 40 x 112 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor je harige vriend om te klimmen, te krabben en te rusten. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ontworpen met het comfort van je kat in gedachten. Het biedt meerdere niveaus en platforms waar je kat naar hartenlust kan klimmen en spelen. De stevige constructie zorgt ervoor dat de krabpaal stabiel blijft, zelfs tijdens de wildste speelsessies van je kat. Daarnaast is de Monteal krabpaal voorzien van een krabpaal, waar je kat zijn nagels aan kan scherpen en zo je meubels spaart. De neutrale bruine kleur past gemakkelijk in elk interieur en voegt een vleugje stijl toe aan je kamer. Deze krabpaal biedt niet alleen een speelplek voor je kat, maar ook een plek waar hij kan rusten en zich veilig voelen. Het is de perfecte aanvulling op je huis voor zowel jou als je kat, en dit alles voor een zeer scherpe prijs.

Veelgestelde vragen over de Topmast Krabpaal Klimpaal Kattenpaal Monteal - 40 x 40 x 112 cm

De Topmast Krabpaal Klimpaal Kattenpaal Monteal - 40 x 40 x 112 cm heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Topmast Krabpaal Klimpaal Kattenpaal Monteal - 40 x 40 x 112 cm heeft een hoogte van 112 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 112 cm.

Deze Topmast Krabpaal Klimpaal Kattenpaal Monteal - 40 x 40 x 112 cm is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Topmast Krabpaal Klimpaal Kattenpaal Monteal - 40 x 40 x 112 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Topmast Krabpaal Klimpaal Kattenpaal Monteal - 40 x 40 x 112 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen