1. speelgoed
  2. Katten Krabpaal met Aparte Huisjes en Hoge Kat Mand 60x40x84cm Donkergrijs

Katten Krabpaal met Aparte Huisjes en Hoge Kat Mand 60x40x84cm Donkergrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Katten Krabpaal met Aparte Huisjes en Hoge Kat Mand 60x40x84cm Donkergrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Katten Krabpaal met Aparte Huisjes en Hoge Kat Mand 60x40x84cm Donkergrijs

Aantal niveaus

Afmetingen

60 cm lengte, breedte en 84 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Katten Krabpaal met Aparte Huisjes en Hoge Kat Mand 60x40x84cm Donkergrijs

Deze prachtige katten krabpaal met aparte huisjes en een hoge kat mand is het ultieme cadeau voor jouw geliefde kat. Met een afmeting van 60x40x84cm en een stijlvolle donkergrijze kleur, zal deze krabpaal een echte eyecatcher zijn in jouw interieur. De krabpaal is niet alleen een plek waar jouw kat naar hartenlust kan krabben, maar biedt ook een comfortabel huisje waar ze zich terug kunnen trekken voor een dutje. De aparte huisjes zijn perfect om te spelen, te rusten en te verstoppen. Daarnaast is er ook een hoge kat mand waar jouw kat heerlijk kan relaxen en alles in de gaten kan houden. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is stevig en duurzaam. Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw kat de krabpaal zal slopen, want deze is ontworpen om lang mee te gaan. Daarnaast is de krabpaal eenvoudig te monteren en wordt deze geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. Geef jouw kat de aandacht en liefde die ze verdient met deze veelzijdige katten krabpaal. Ze zal dol zijn op het krabben, spelen en relaxen op deze prachtige krabpaal. Bestel nu en laat jouw kat genieten van een eigen plekje in huis!".

Veelgestelde vragen over de Katten Krabpaal met Aparte Huisjes en Hoge Kat Mand 60x40x84cm Donkergrijs

De Katten Krabpaal met Aparte Huisjes en Hoge Kat Mand 60x40x84cm Donkergrijs heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Katten Krabpaal met Aparte Huisjes en Hoge Kat Mand 60x40x84cm Donkergrijs heeft een hoogte van 84 cm, is breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Katten Krabpaal met Aparte Huisjes en Hoge Kat Mand 60x40x84cm Donkergrijs is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Katten Krabpaal met Aparte Huisjes en Hoge Kat Mand 60x40x84cm Donkergrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Katten Krabpaal met Aparte Huisjes en Hoge Kat Mand 60x40x84cm Donkergrijs is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen