1. speelgoed
  2. Adori Kartonnenkrabplank Flow 50 x 20 x 8 cm

Adori Kartonnenkrabplank Flow 50 x 20 x 8 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Kartonnenkrabplank Flow 50 x 20 x 8 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Kartonnenkrabplank Flow 50 x 20 x 8 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

50 cm lengte, 50 cm breedte en 20 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Adori Kartonnenkrabplank Flow 50 x 20 x 8 cm

De Adori Kartonnenkrabplank Flow is de perfecte oplossing voor katten die liever horizontaal krabben dan verticaal. Deze unieke kartonnen krabplank biedt je kat de mogelijkheid om zijn nagels te onderhouden op een speelse en comfortabele manier. De krabplank is gemaakt van stevig karton en heeft een golvende vorm, waardoor het krabben een plezierige ervaring wordt voor je kat. Het karton is duurzaam en gaat lang mee, zodat je kat er keer op keer van kan genieten. Bovendien is de Adori Kartonnenkrabplank Flow voorzien van een leuk motief met zwarte katjes op de zijkanten, wat het speelse karakter van dit product benadrukt. Naast het onderhouden van de nagels, biedt de krabplank ook een geweldige plek voor je kat om te spelen en te ontspannen. Je kat kan erop liggen, eroverheen lopen of zelfs erin verstoppen. Dit veelzijdige product zal zeker een favoriet worden van zowel jou als je kat. Geef je kat de mogelijkheid om zijn natuurlijke krabgedrag uit te oefenen en tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging aan je interieur te hebben met de Adori Kartonnenkrabplank Flow.

Veelgestelde vragen over de Adori Kartonnenkrabplank Flow 50 x 20 x 8 cm

De Adori Kartonnenkrabplank Flow 50 x 20 x 8 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Kartonnenkrabplank Flow 50 x 20 x 8 cm heeft een hoogte van 20 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Adori Kartonnenkrabplank Flow 50 x 20 x 8 cm is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Kartonnenkrabplank Flow 50 x 20 x 8 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Kartonnenkrabplank Flow 50 x 20 x 8 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen