1. speelgoed
  2. RHRQuality Corner Coon Blackline Krabpaal Voor Grote Katten 60 x 56 x 151 cm Donker

RHRQuality Corner Coon Blackline Krabpaal Voor Grote Katten 60 x 56 x 151 cm Donker

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze RHRQuality Corner Coon Blackline Krabpaal Voor Grote Katten 60 x 56 x 151 cm Donker en ontdek alle specificaties. 

Specificaties RHRQuality Corner Coon Blackline Krabpaal Voor Grote Katten 60 x 56 x 151 cm Donker

Aantal niveaus

4

Afmetingen

151 cm lengte, 60 cm breedte en 151 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Sisal | Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de RHRQuality Corner Coon Blackline Krabpaal Voor Grote Katten 60 x 56 x 151 cm Donker

De RHRQuality Corner Coon Blackline Krabpaal is speciaal ontworpen voor grote katten en biedt alles wat jouw geliefde huisdier nodig heeft. Met een afmeting van 60 x 56 x 151 cm en een gewicht van ongeveer 50 kg is deze krabpaal uiterst stevig en stabiel. De krabpaal is uitgerust met extra dikke sisalpalen met een diameter van 12 cm, zodat jouw kat naar hartenlust kan krabben zonder de paal te beschadigen. De donkergrijze antracietkleur geeft de krabpaal een stijlvolle uitstraling die perfect past in ieder interieur. Wat deze krabpaal echt uniek maakt, is de speciale hoekvorm van 90 graden. Hierdoor kan de Corner Coon perfect geplaatst worden in ruimtes met een hoek van 90 graden, waardoor geen enkele ruimte onbenut blijft. Jouw kat zal zich heerlijk kunnen uitleven op deze krabpaal en genieten van urenlang speel- en krabplezier. Investeer in de gezondheid en het geluk van jouw grote kat met de RHRQuality Corner Coon Blackline Krabpaal.

Veelgestelde vragen over de RHRQuality Corner Coon Blackline Krabpaal Voor Grote Katten 60 x 56 x 151 cm Donker

De RHRQuality Corner Coon Blackline Krabpaal Voor Grote Katten 60 x 56 x 151 cm Donker heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze RHRQuality Corner Coon Blackline Krabpaal Voor Grote Katten 60 x 56 x 151 cm Donker heeft een hoogte van 151 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 151 cm.

Deze RHRQuality Corner Coon Blackline Krabpaal Voor Grote Katten 60 x 56 x 151 cm Donker is gemaakt van Hout | Sisal | Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De RHRQuality Corner Coon Blackline Krabpaal Voor Grote Katten 60 x 56 x 151 cm Donker is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze RHRQuality Corner Coon Blackline Krabpaal Voor Grote Katten 60 x 56 x 151 cm Donker is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen