1. speelgoed
  2. Boomsculptuur met ronde plateaus voor planten of katten 200cm hoog

Boomsculptuur met ronde plateaus voor planten of katten 200cm hoog

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Boomsculptuur met ronde plateaus voor planten of katten 200cm hoog en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Boomsculptuur met ronde plateaus voor planten of katten 200cm hoog

Aantal niveaus

7

Afmetingen

35 cm lengte, 90 cm breedte en 200 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Boomsculptuur met ronde plateaus voor planten of katten 200cm hoog

Deze prachtige boomsculptuur met ronde plateaus is een uniek en opvallend stuk dat zowel geschikt is voor plantenliefhebbers als kattenliefhebbers. Met een hoogte van 200 cm is het een imposante toevoeging aan elke ruimte. De plateaus zijn gemaakt van suarhout, een robuuste houtsoort die bekend staat om zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Wat deze boomsculptuur echt speciaal maakt, is het feit dat het gemaakt is uit één stuk boom. Dit betekent dat het hout zijn oorspronkelijke vorm behoudt en de natuurlijke verstrengelde nerf van suarhout goed zichtbaar is. Elk stuk is uniek en brengt een stukje natuurlijke schoonheid in uw interieur. De ronde plateaus bieden voldoende ruimte om uw favoriete planten te presenteren of dienen als perfecte rustplekjes voor uw geliefde katten. Het stevige suarhout zorgt ervoor dat deze boomsculptuur stabiel en veilig is, zelfs als uw katten erop springen en spelen. Met zijn indrukwekkende hoogte, natuurlijke uitstraling en multifunctionele ronde plateaus is deze boomsculptuur een echte eyecatcher in uw interieur. Breng de schoonheid van de natuur naar binnen en geef uw planten of katten een bijzondere plek met deze prachtige boomsculptuur.

Veelgestelde vragen over de Boomsculptuur met ronde plateaus voor planten of katten 200cm hoog

De Boomsculptuur met ronde plateaus voor planten of katten 200cm hoog heeft 7 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Boomsculptuur met ronde plateaus voor planten of katten 200cm hoog heeft een hoogte van 200 cm, is 90 cm breed en heeft een lengte van 35 cm.

Deze Boomsculptuur met ronde plateaus voor planten of katten 200cm hoog is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Boomsculptuur met ronde plateaus voor planten of katten 200cm hoog is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Boomsculptuur met ronde plateaus voor planten of katten 200cm hoog is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen