1. speelgoed
  2. Anti Krab Vellen voor Kat en Hond 6 XL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming Meubelbescherming Krabpaal

Anti Krab Vellen voor Kat en Hond 6 XL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming Meubelbescherming Krabpaal

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Anti Krab Vellen voor Kat en Hond 6 XL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming Meubelbescherming Krabpaal en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Anti Krab Vellen voor Kat en Hond 6 XL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming Meubelbescherming Krabpaal

Aantal niveaus

0

Afmetingen

42.5 cm lengte, 30 cm breedte en 42.50 cm hoogte

Kleur

Transparant

Materiaal

Plastic

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Anti Krab Vellen voor Kat en Hond 6 XL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming Meubelbescherming Krabpaal

Heeft jouw huisdier de gewoonte om elk meubelstuk als een krabpaal te gebruiken? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Met onze Anti Krab Vellen voor Kat en Hond kun je een doorzichtige beschermende laag aanbrengen, briljant toch? Deze vellen zijn speciaal ontworpen om op elk oppervlak te plakken, zonder achter te blijven met plakresten! Bovendien hoef je je meubels niet te beschadigen, aangezien je deze beschermende laag gemakkelijk kunt aanbrengen zonder punaises te gebruiken. Laat die katten dus maar komen! Niet alleen beschermen deze vellen je meubels tegen krassen, maar ze zijn ook een geweldige manier om je huisdier te leren waar het wel en niet mag krabben. Door de transparante eigenschap van de vellen behoud je de esthetiek van je meubels, terwijl je tegelijkertijd voorkomt dat je harige vriend schade aanricht. De vellen zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen de scherpe nagels van je huisdier, waardoor ze lang meegaan en je meubels blijven beschermen. Met onze Anti Krab Vellen voor Kat en Hond kun je eindelijk genieten van een krasvrij interieur en een gelukkig huisdier. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te brengen en verwijderen, waardoor je ze kunt gebruiken wanneer je maar wilt. Dus waar wacht je nog op? Geef je huisdier de best mogelijke oplossing en bescherm je meubels met onze Anti Kr.

Veelgestelde vragen over de Anti Krab Vellen voor Kat en Hond 6 XL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming Meubelbescherming Krabpaal

De Anti Krab Vellen voor Kat en Hond 6 XL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming Meubelbescherming Krabpaal heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Anti Krab Vellen voor Kat en Hond 6 XL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming Meubelbescherming Krabpaal heeft een hoogte van 42.50 cm, is 30 cm breed en heeft een lengte van 42.5 cm.

Deze Anti Krab Vellen voor Kat en Hond 6 XL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming Meubelbescherming Krabpaal is gemaakt van Plastic. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Anti Krab Vellen voor Kat en Hond 6 XL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming Meubelbescherming Krabpaal is leverbaar in het Transparant. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Anti Krab Vellen voor Kat en Hond 6 XL Vellen Zonder Punaises Tegen Krabben Bankbescherming Meubelbescherming Krabpaal is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen