1. speelgoed
  2. TRIXIE Kattenmeubel Boho 83 cm beige

TRIXIE Kattenmeubel Boho 83 cm beige

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze TRIXIE Kattenmeubel Boho 83 cm beige en ontdek alle specificaties. 

Specificaties TRIXIE Kattenmeubel Boho 83 cm beige

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 83 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de TRIXIE Kattenmeubel Boho 83 cm beige

Laat het natuurlijke instinct van je kat op een leuke en veilige manier naar boven komen met de TRIXIE Kattenmeubel Boho. Deze handige krabpaal is voorzien van een jute oppervlak waar je kat naar hartenlust aan kan krabben. Zowel jij als je kat zullen er baat bij hebben, omdat de krabpaal een speciale plek biedt waar je kat zijn krabbehoefte kan uiten. Deze moderne krabpaal heeft een stevige basis en is voorzien van een comfortabele kattenmand bovenop. Hier kan je kitten naar hartenlust krabben, spelen en rusten. De basisplaat is dik en zwaar, waardoor de krabpaal stabiel en duurzaam is. De kattenmand is bekleed met zacht polyesterpluche en biedt je kat een comfortabele rustplek. De TRIXIE Kattenmeubel Boho heeft een mooie beige kleur en is gemaakt van jute en polyester. De afmetingen zijn 50 x 83 cm (ø x H). Het bovenste kattenbed is bekleed met uitstekende geweven stof van katoen en jute, en de voering van het bed is gemaakt van 300 g/m² polyester pluche. De diameter van de krabpaal is 14 mm en de diameter van de jute draad is 6 mm. Het comfortabele bed is afneembaar en kan met de hand gewassen worden. De krabpaal is eenvoudig te monteren, zodat je kat snel kan genieten van zijn nieuwe favoriete plekje.

Veelgestelde vragen over de TRIXIE Kattenmeubel Boho 83 cm beige

De TRIXIE Kattenmeubel Boho 83 cm beige heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze TRIXIE Kattenmeubel Boho 83 cm beige heeft een hoogte van 83 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze TRIXIE Kattenmeubel Boho 83 cm beige is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De TRIXIE Kattenmeubel Boho 83 cm beige is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze TRIXIE Kattenmeubel Boho 83 cm beige is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen